12 d’abril del 2012

Prèvia 27ª jornada: CD Montcada - CE Manresa

Havent tingut una Setmana Santa per descansar i per assimilar la notícia de l'abandonament d'Iván Rodríguez i la conseqüent arribada de Jordi Salvanyà, el Montcada afronta l'important partit davant el Manresa amb ganes de poder guanyar uns tres punts a casa que els ajudarien a poder donar un pas més en el seu objectiu d'aconseguir la salvació.

L'últim partit disputat pels verd-i-blancs va ser a domicili davant el Ripollet i va acabar amb el resultat empatat a un gol. Els montcadencs es troben en la 13ª posició amb 31 punts, i porten una ratxa de dos empats i dues derrotes. Per part del Manresa, és el cuer del grup 1 de la Primera Catalana amb 17 punts i porta una ratxa de cinc derrotes consecutives. Els manresans afrontaran el partit com una de les últimes possibilitats per poder conservar la categoria. Però és un repte molt difícil, perquè a falta de vuit jornades i vint-i-quatre punts en lloc, el descens el marca el Peralada amb els mateixos punts que el Montcada.

El partit es jugarà el diumenge 15 d'abril a les 12 h a l'Estadi Municipal de la Ferreria. L'àrbitre serà Enric Ponsati Clavaguera.