22 d’abril del 2012

Crònica 28ª jornada: CE Premià 1 - 3 CD Montcada

El Montcada ha guanyat a domicili un important partit davant el Premià. L'equip dirigit per Jordi Salvanyà ha aconseguit tres punt vitals de cara a la permanència. El seu actual entrenador compta el seus partits per victòries.

El partit ha començat amb la possessió a favor dels premianencs, els quals gaudien de les millors ocasions. Fins el moment, el Montcada només havia gaudit d'una bona ocasió de Marcel. En el minut 27, Tamudo ha aconseguit avançar el seu equip i posar en el marcador l'1 a 0. Deu minuts després, el Montcada ha reclamat un penal a Marcel. Prèviament s'havia demanat un a favor del Premià. Cap dels dos ha estat assenyalat.

Abans d'acabar la primera meitat, Marcel ha gaudit d'una bona ocasió per marcar l'empat, mitjançant el llançament d'un tir directe que ha estat refusat a córner per Pablo, porter premianenc. Amb el marcador d'1 a 0  s'ha arribat a la mitja part.

La dinàmica de la segona part ha estat molt diferent de la que ha seguit la primera. El Montcada ha passat a controlar el partit i, poc a poc, anava tirant enrere l'equip de Premià de Mar. Les primeres ocasions han estat del Premià, mitjançant la pilota parada, però sense massa perill. En el minut 64, Nacarino ha aconseguit l'empat per al Montcada. I, en el minut 70, Kike ha marcat el segon gol, deixant sense reacció al Premià, que s'ha vist remuntat en només cinc minuts.

Ara era l'equip local qui tenia que remuntar, però no han sabut reaccionar. Han realitzat molts canvis per donar frescor a l'equip i, també, han rebut dues grogues seguides. L'impotència anava creixent en els jugadors del Premià que veien com un partit que estava guanyat se'ls estava escapant. I, en el minut 81, Quim Solano ha aprofitat un contraatac per marcar el tercer i definitiu 1 a 3. Els montcadencs han pogut augmentar el marcador abans d'acabar el partit, però el resultat no s'ha mogut i amb l'1 a 3 s'ha arribat a la finalització de l'encontre.

Amb aquesta victòria, el Montcada se situa 9è classificat amb 37 punts a esperes que finalitzi la jornada. El pròxim diumenge 29 d'abril, l'equip dirigit per Jordi Salvanyà rebrà el líder del grup 1 de la Primera Catalana, el Figueres.