7 d’abril del 2012

Crònica juvenil 19ª jornada: UE Olot 0 - 0 CD Montcada



Foto: Arxiu CD Montcada

Els juvenils del Montcada van empatar ahir al matí a domicili davant l'Olot 0 a 0. Els dos equips van poder gaudir d'un camp d'herba natural en molt bones condicions, propi d'un equip de la Primera Divisió.

Els montcadencs sabien de la importància del partit, i des de l'escalfament van mostrar una gran intensitat. L'inici del partit va ser més positiu per als montcadencs, tot i el control de l'Olot. El Montcada tenia menys possessió que els olotins, però creava molt més perill, sobretot per les bandes. Va poder fer el primer gol amb jugades enrevesades dins de l'àrea, però cap d'elles va poder ser aprofitada per marcar el primer gol. L'Olot continuava creant perill mitjançant jugades elaborades, i a la mitja hora de partit va poder fer el primer gol gràcies a un córner que no va poder ser rematat adequadament pel davanter olotí. L'últim tram de primera meitat va ser per als de la Garrotxa, ja que el Montcada no va crear molt més perill.

La segona meitat va cambiar dràsticament, ja que era l'Olot el que tenia el control de la pilota i les millors ocasions, algunes molt clares. Per part del Montcada, van entrar diversos jugadors de refresc. Els montcadencs ja no creaven gairebé perill per les bandes i basaven el seu joc en pilotades buscant la sorpresa de la defensa local. David va poder fer el 0 a 1 mitjançant una volea des de la frontal de l'àrea, però la pilota es va estavellar en el pal. En els últims minuts el partit es va tornar boig, i tant Montcada com Olot podrien haver-se emportat el partit. La bona pressió que van exercir els verd-i-blancs durant la part final del partit quasi aconsegueix els seus fruits i diverses boles varen haver pogut ser robades que deixaven els montcadencs en una molt bona posició de poder marcar gol, però la defensa olotina va respondre amb correcció en les seves passades a aquesta pressió. L'Olot va poder fer el primer i definitiu gol en l'últim minut de joc, ja que un davanter local es va trobar en posició d'un contra un amb Israel, però aquest, juntament amb la seva defensa, va poder evitar el gol. Per tant, el 0 a 0 va ser el resultat al final del partit.

El pròxim partit dels homes dirigits per Rafa Castilla és davant el líder del grup 2 de la Preferent juvenil, el Farners. Es disputarà el dia 14 d'abril a les 16 h a l'Estadi Municipal de la Ferreria. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Muy bien redactada la cronica, un partido en el cual el empate fue justo sin muchas ocasiones para ambos equipos etc...
Pd: En la ultima jugada, yo situado en la banda a la altura mas o menos de la porteria no a sido ningun mal entendimiento si no, un balon a la espalda de la defensa en la cual el portero se queda un poco atrasado pero luego save resolver con una buena mano a media altura en el uno contra uno i el balon sale despejado con tan mala suerte que le cae a los pies de un jugador del olot y los defensas tapan estupendamente la porteria. Por todo lo demas muy buena cronica.