2 d’abril del 2012

Crònica juvenil 24ª jornada: Vilassar de Mar 2 - 0 CD Montcada



Foto: CD Montcada

Els juvenils del Montcada no han pogut endur-se els tres punts d'un camp difícil. Han encaixat dos gols que han suposat la derrota en un bon partit dels homes de Rafa Castilla tot i perdre. Els del Maresme, amb la seva efectivitat, han demostrat el perquè es troben en la tercera posició de la Preferent juvenil.

El Montcada sabia què tenia que fer per contrarrestar el joc de toc del Vilassar, i ha exercit una bona pressió durant pràcticament tot el partit, reduint les ocasions de gol dels locals. Però una falta d'entesa entre la defensa i el porter visitant ha suposat el primer gol del Vilassar, a l'aprofitar la conseqüent pilota morta dins de l'àrea petita i la rematada al fons de la xarxa d'un jugador blanc-i-vermell per posar l'1 a 0 en el marcador. El Montcada havia gaudit de bones ocasions per avançar-se en el marcador, entre elles un xut dins de l'àrea de Quim Trias. A més, en moltes fases del partit els montcadencs han realitzat diverses bones accions de triangulació però sense poder empatar el partit. Amb el resultat d'1 a 0 s'ha arribat a la mitja part.


Foto: CD Montcada

En la segona meitat els montcadencs han disposat d'una mica més de possessió de la pilota, però l'esgotament començava a fer senyal en ells i la pressió no era tan efectiva, tot i els canvis que s'ha produït passat el quart d'hora. El Villssar ha disposat d'un parell d'ocasions esporàdiques, a l'igual que el Montcada, el qual ha pogut fer el gol de l'empat gràcies a una jugada d'Imanol i una posterior de Cristian. Però aquest gol no arribava i el Vilassar, per contra, ha demostrat per què es troba en la zona alta de la classificació, ja que a la mitja hora de partit, el davanter vilassarenc ha aprofitat una pilota morta a la frontal de l'àrea per marcar el 2 a 0 i la sentència. 

Divendres que ve els juvenils del Montcada es desplaçaran a Olot per afrontar el partit suspès corresponent a la jornada 19. Intentaran donar una bona imatge com la donada avui davant un fort adversari i endur-se els tres punts davant un rival que porta cinc punts més que els verd-i-blancs.