22 d’abril del 2012

Crònica juvenil 26ª jornada: CE Juventus 2 - 0 CD Montcada

Els juvenils del Montcada han patit una derrota per dos gols davant un rival directe per la salvació, el Juventus de Mataró. Els verd-i-blancs sabien de la importància del partit i han fet tot el que ha estat en les seves mans, gaudint de diverses ocasions per marcar, però els locals han fet un bon partit i han estat ells qui han aconseguit perforar la porteria rival en dues ocasions.

Han estat els montcadencs els que han sortit amb més ganes. Excercien una bona pressió als rivals, els quals mantenien durant més estona la possessió de la pilota. Tot i així, el Montcada gaudia de les seves millors ocasions mitjançant jugades per les seves bandes. David ha pogut fer el primer del partit en una bona passada d'Imanol a l'esquena rival, però el porter ha pogut refusar la pilota fora de zona de perill. El Juventus ha respost  amb un xut que el porter del Montcada Isra ha aconseguit aturar. Amb el resultat de 0 a 0 s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un gol matiner dels locals. En el minut 50 una centrada des de la cantonada dreta de l'àrea del Montcada ha acabat en gol, ja que Muñoz, jugador del Juventus, ha fet una rematada de cap sense marca, la qual no ha pogut ser aturada per Isra. Els juvenils dirigits per Rafa Castilla han continuat sent perseverants en el seu objectiu de marcar l'empat, i han disposat de diverses ocasions per aconseguir-lo.

L'entrenador verd-i-blanc ha donat entrada a diversos jugadors de refresc. Però, en el minut 80, una centrada de córner mal defensada ha acabat en una rematada de Guanyabens, sense oposició i dins de l'àrea petita, al fons de la xarxa visitant. Aquest gol ha deixat molt tocats els jugadors del Montcada, els quals han intentat fins el final la remuntada. Han gaudit de les millors ocasions del partit, però no les han aconseguit transformar en gol. Amb el 2 a 0 s'ha arribat al final de l'encontre.

La setmana que ve el Montcada rebrà la visita del Bisbalenc, 14è classificat amb 28 punts, un més que els verd-i-blancs.