1 d’abril del 2012

Iván Rodríguez deixa el CD Montcada per motius personals



Foto: laveu.cat

L'actual entrenador del Montcada ha deixat el càrrec aquest mateix diumenge 1 d'abril per motius personals després d'aconseguir l'empat davant el Ripollet. El pròxim dimarts 3 d'abril serà presentat el nou entrenador a l'Estadi Municipal de la Ferreria.

El passat divendres 30 de març Iván Rodríguez va contactar amb el president del CD Montcada, Tato Sanchís, i li va comunicar que deixaria la funció d'entrenador. El mateix dia van reunir-se els directius i l'entrenador i es va acabar de concretar l'abandó. 

Tal i com ha informat Tato, "la decisió és ferma i per motius estrictament personals. Tots els jugadors de la plantilla aniran convocats i, acabat el partit i independentment del resultat final, Iván i jo donarem la notícia als jugadors".

Després de l'empat del Montcada davant el Ripollet l'entrenador i el president han entrat al vestidor. Iván, amb llàgrimes als ulls i juntament amb Tato, ha pogut comunicar no sense dificultats la notícia als seus jugadors. L'entrenador "agraeix tot aquest temps vinculat al club -des de la temporada 2010/2011- i el tracte rebut, en especial pel president, amb el qual aquest tracte ha anat més enllà de lo personal".

El club "es posa a la seva disposició per qualsevol cosa i agraeix tot aquest temps que ha estat en el club montcadenc, a més de desitjar-li que tot se solucioni i que pugui tornar a dur a terme lo que més li agrada i amb els màxims èxits al més aviat possible".