20 d’octubre del 2011

Prèvia 7ª jornada: CD Montcada - CF Lloret



El CD Montcada tindrà aquest diumenge a les 12 a l'Estadi Municipal de la Ferreria l'oportunitat d'aconseguir la seva tercera victòria consecutiva. Els homes d'Iván Rodríguez rebran el CF Lloret, situat en la part baixa de la classificació amb cinc punts i que ve d'empatar a 0 a casa contra la UD San Lorenzo, equip contra el qual el Montcada va aconseguir la primera victòria de la temporada.

Tal com va dir Iván Rodríguez diumenge passat, "l'equip ja s'ha tret els nervis de sobre" després de la primera victòria a casa aconseguida la setmana passada davant del Junior. Aquesta setmana l'equip verd-i-blanc tindrà l'oportunitat de seguir demostrant el seu bon joc davant la seva afició.

La part alta de la classificació del grup 1 de Primera Catalana està molt igualada. El primer classificat i el 12è només estan separats per quatre punts després de sis jornades. Aquest 12è classificat és el CD Montcada. Per tant, els montcadencs tindran l'oportunitat d'escalar molts llocs a la classificació si guanyen aquest diumenge a les 12 a l'Estadi Municipal de la Ferreria.

El partit l'arbitrarà Robas Bondia.