23 d’octubre del 2011

Crònica 7ª jornada: CD Montcada 2 - 1 CF Lloret

El Montcada està en ratxa. Aquest matí ha aconseguit la seva victòria consecutiva al gunayar per 2 a 1 al Lloret amb gols de Jordi Mir i Pacheco. Els homes d'Iván Rodríguez, tot i no fer un gran partit, han sapigut tenir el caràcter per endur-se un partit que ha tingut poc ritme i poques ocasions.

El partit ha començat molt lent. Semblava que cap dels dos equips s'havia ficat del tot en el partit. Els dos equips han tingut alguna ocasió aïllada, però s'apropaven a la porteria rival molt tímidament. L'ocasió més clara ha estat la de Norbert per part del Montcada que ha desviat a còrner Prados, el porter visitant. Amb l'empat a zero inicial s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat igual de calmada. Iván Rodríguez, el tècnic local, ha intentat revolucionar-la amb l'entrada de Kike Amador, el qual ja va ser el revulsiu dels montcadencs la setmana passada. De fet, el partit d'avui, en línies generals, ha estat molt semblant al de la setmana passada davant del Junior. Però Iván Rodríguez no ha aconseguit el seu objectiu en primera instància.

Al minut 74 el Montcada s'ha avançat en el marcador a pilota aturada mitjançant Jordi Mir, que ha rematat de cap sol davant del porter després de l'error de marcatge d'Álex. Després del gol, el Lloret no ha fet gaire mèrits per empatar. I el Montcada només ha tingut una ocasió de Kike Amador.

Però en el temps de descompte s'ha revolucionat el partit. En el 92 Bado ha empatat pel Lloret amb un xut des de dins de l'àrea. El resultat semblava que seria el definitiu. Però el Montcada no s'ha rendit. Ha lluitat fins l'últim moment. I aquest esforç ha obtingut la seva recompensa quan el revulsiu Kike Amador s'ha anat sol cap a la porteria contrària i Manel l'ha fet caure dins l'àrea. Això ha suposat l'expulsió del defensa visitant i la senyalització de penal a favor del Montcada.

Kike Amador ha llençat el penal. Prados l'ha aturat. El rebot l'ha recollit l'acabat d'entrar Pacheco i amb la punta del peu ha marcat el gol de la victòria pels montcadencs. L'eufòria s'ha desfermat a l'Estadi Municipal de Montcada i Reixac.