1 d’octubre del 2011

Crònica 2ª jornada juvenil: CD Montcada 0-4 Gironés-Sabat

Estadi Municipal de Montcada i Reixac, 250 persones.

El juvenil de Rafa Castilla per fi ha debutat a preferent. S'ha de recordar que la setmana passada el primer partit de lliga es va ajornar. Però els montcadencs no han debutat amb bon peu. Han patit una dura derrota per 0 a 4.

En tot moments els visitants gironins han tingut el control del partit. I això ha fet que en el minut 22 de la primera part ja s'hagin avançat al marcador per mitjà de Martínez. Així s'ha arribat al descans. I la segona part encara ha començat pitjor. En el 51 Pérez ha fet el segon. I dos contres han acabat de matar el partit amb els gols en el minut 68 i 72 de Frejo i Alonso, respectivament.

Els verd-i-blancs no han donat sensació de reacció en cap moment. Sens dubte, hauran de millorar de cara a les properes jornades.