9 d’octubre del 2011

Crònica 5ª jornada: UD San Lorenzo 1 - 3 CD Montcada




Foto: CD Montcada


Els montcadencs per fi han aconseguit la anhelada primera victòria de la temporada. I a més, ho han fet mostrant el seu millor joc de la temporada, especialment a la primera part. L'últim quart d'hora de la primera part ha estat molt i molt bo. Un cop més s'ha demostrat que els verd-i-blancs ofereixen la seva millor imatge fora de casa. De fet, els 5 punts aconseguits aquesta temporada fins ara han estat fora de casa.

El Montcada ha començat el partit tenint el control de la pilota. El San Lorenzo vivia dels contratacs. Els visitants han tingut ocasions per avançar-se en el marcador gràcies als llargs serveis de banda d'Edu, però cap ha acabat en gol. El que sí ha acabat en gol ha estat el còrner rematat per Álex que ha obert el marcador a favor del Montcada cap a la mitja hora de partit. Quatre minuts més tard ha estat Ángel al que ha rematat amb cama dreta una perfecta jugada de combinació dels montcadencs. L'alegria dels visitants tenia dos motius: el marcador i el gran joc. Així s'ha arribat al descans.

A la segona part s'han complicat una mica les coses pels homes d'Iván Rodríguez. El San Lorenzo s'ha fet amb el control del partit i els homes de refresc li han aportat velocitat al partit. Els locals intentaven que el ritme del partit fos molt alt. I els hi ha sortit bé la jugada ja que han gaudit d'unes quantes oportunitats de gol, una de les quals ha acabat al fons de la porteria de Dani Planchería. El gol l'ha fet Hasen pentinant la pilota després d'un servei de còrner. Corria el minut 63 de partit. En aquest tram de partit és en el que els montcadencs han patit més. El San Lorenzo continuava apretant.


Foto: CD Montcada


Però finalment el Montcada ha sabut adormir el partit. Aquí ha estat quan Kike Amador ha disposat d'una clara ocasió de gol que ha desviat un defensa. El que sí que ha acabat al fons de la porteria ha estat el remat de cap de Quim Solano que ha sentenciat el partit.

Iván Rodríguez, entrenador del Montcada, es mostrava després del partit "molt content pels tres punts. L'equip es mereixia aquesta victòria. I més amb el bon joc que hem realitzat avui. Ens hem tret de sobre els nervis de quan juguem a casa."

El Montcada tindrà l'oportunitat de mostrar aquesta bona imatge a l'afició diumenge que ve a les 12 del migdia a l'Estadi Municipal de Montcada i Reixac en el partit contra el Júnior.


Fitxa tècnica:

Estadi Municipal Sant Llorenç de Terrassa, 150 espectadors.


UD San Lorenzo: Joan, Jona (Moscoso 87'), Campuzano, Carlos Hidalgo (Fidelio 84'), Alex Ros, Juan Jesús, Jordi (Xavi Martín 45'), Miguel (Quimet 55'), Hasen, Cárdenas, Carlos Sánchez (Toni Corral 45').

Entrenador: Joaquín Peñalver.

CD Montcada
: Planchería, Sergio, Edu, Jordi Mir, Marcos, Álex, Norbert (Miguel 86'), Marcel (Sanchís 78'), Quim Solano (Paco Ramos 88'), Paco Tamudo (Prieto 90'), Ángel (Kike Amador 67').

Entrenador: Iván Rodríguez.


Gols: 0-1 (Álex 28'), 0-2 (Ángel 32'), 1-2 (Hasen 63'), 1-3 (Quim Solano 87').

Targetes: Campuzano, Hasen, Jona, Cárdenas, Quimet, Joaquín Peñalver (entrenador) // Álex, Sergio, Marcel, Jordi Mir, Paco Tamudo.

Àrbitre: Rodríguez Abadal.