30 d’octubre del 2011

Crònica 8ª jornada: AD Guíxols 2 - 1 CD Montcada



Foto: Arxiu CD Montcada


Els homes d'Iván Rodríguez no han pogut aconseguir la seva quarta victòria consecutiva de la temporada i han encaixat la seva primera derrota fora de casa. Tot i això, els montcadencs han fet mèrits per almenys endur-se un punt cap a Montcada.

Els visitants han començat dominant el partit, però al minut 17 el Guíxols s'ha avançat en el marcador després d'una falta lateral que han rematat al fons de la porteria de Planchería. El Montcada ha disposat d'ocasions per empatar. Però Tamudo i Ángel no han aconseguit que acabessin en gol.

La segona part ha començat igualada, però en el minut 55 el Guíxols ha fet el segon després d'un servei de còrner. Tot i això, el Montcada ha reaccionat ràpidament i dos minuts més tard li han fet un penal a Kike Amador. Sergio, el capità, ha assumit la responsabilitat de llençar-lo i ha escurçat les diferències en el marcador.

Als últims minuts el Montcada ha tingut ocasions per empatar però no ho ha aconseguit. Ara toca aixecar-se d'aquesta derrota i intentar retornar a la dinàmica de bons resultats.