16 d’octubre del 2011

Crònica 6ª jornada: CD Montcada 1 - 0 CF Junior

Els montcadencs han guanyat per la mínima al Junior i d'aquesta manera han aconseguit la segona victòria consecutiva, la primera de la temporada a casa. Els homes d'Iván Rodríguez tenien una assignatura pendent davant de la seva afició i avui l'han solventat. El CD Montcada ha dominat en tot moment el partit. Tot i això, el Junior estava molt ben situat al camp.

Els locals han començat atacant des del principi. Amb ganes de demostrar a la seva afició que les dues derrotes anteriors a casa no mostraven el seu nivell de joc real. Quim Solano i Tamudo, per posar dos exemples, han disposat de clares ocasions que no han acabat en gol per poc. Però el Junior de tant en tant responia amb perill. Aquest perill ha estat solventat magistralment per Dani Planchería, el porter local. Amb la sensació que el 0 a 0 no feia justícia al marcador s'ha arribat al descans.

La segona part ha estat marcada per la mateixa tònica que la primera. A més, l'entrada al camp de Kike Amador pels montcadencs ha revolucionat el partit. L'elèctric migcampista verd-i-blanc ha aportat velocitat i intensitat al jocs dels montcadencs. I una magistral passada seva l'ha finalitzat a la perfecció Norbert per inaugurar el marcador. L'Estadi Municipal de la Ferreria respirava tranquil.

Però en els últims minuts al Montcada li ha tocat patir una mica. El col·legiat Mesones González ha cregut convenient expulsar a Àlex amb doble groga per perdre temps quan anava a ser substituït. Els locals s'han quedat amb inferioritat numèrica a casa per segona setmana consecutiva. Tot i això, els jugadors montcadencs han aguantat molt bé el resultat i el Junior no ha disposat de cap clara ocasió per empatar. Els tres punts s'han quedat a Montcada i Reixac.

Abans de començar el partit s'ha guardat un minut de silenci en memòria d'Antonio Ortega Gil, soci número 1 del Montcada, el qual va morir aquesta setmana.