30 d’octubre del 2011

Crònica juvenil: CD Montcada 0 - 1 CE Europa

El juvenil va veure tallada ahir a la tarda la seva ratxa de bons resultats. Després de les victòries contra l'OAR Vic i l'Olot, i l'empat davant del Badalona, ahir va perdre a casa per 0 a 1 davant l'Europa.

A l'Estadi Municipal de la Ferreria es va presenciar un bon partit de futbol. El Montcada buscava el joc directe i l'Europa preferia fer un joc de combinació més horitzontal. Per part del Montcada, Genís va tenir molt aprop el gol en dues ocasions. Una va sortir fregant el pal per molt cop i l'altra la va poder salvar el defensa quan la pilota ja entrava. Per la seva part, l'Europa sí va aprofitar una de les seves ocasions. Al minut 37 es va avançar després d'un gran llançament de falta. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans.

La segona part va mantenir la mateixa tònica. L'Europa buscava mantenir al màxim la possessió de la pilota i el Montcada buscava la porteria contrària el més ràpid possible. Però no va haver-hi sort i els homes de Rafa Castilla no van poder aconseguir l'empat. Els tres punts volaven cap a Barcelona.