12 d’octubre del 2011

Crònica juvenil 1ª jornada: OAR Vic 3 - 4 CD Montcada

El juvenil ha aconseguit la primera victòria de la temporada al camp de l'OAR Vic en el partit aplaçat corresponent a la 1ª jornada de lliga del grup 2 de Preferent. Els homes de Rafa Castilla han fet un bon partit en termes generals, però als últims minuts han acabat patint innecessàriament.

A la primera part els montcadencs han estat molt ben posicionats al camp i han tingut moltes ocasions. Una d'elles ha acabat amb gol. A la mitja part s'ha arribat amb el resultat de 0 a 1. Era un resultat curt pel que s'havia vist a la primera part. Però al principi de la segona els verd-i-blancs han aconseguit els gols que no els hi han entrat a la primera part fins a posar-se 0 a 4. Quedava mitja hora de partit. En aquest últim tram de partit els visitants és quan han ofert la pitjor cara. S'han relaxat massa i l'OAR Vic ho ha aprofitat per fer 3 gols. El Montcada ha patit molt per aguantar la victòria, però finalment ho ha aconseguit.

D'aquesta manera els homes de Rafa Castilla han sumat els tres primers punts de la temporada. Aquesta victòria servirà per afrontar amb més optimisme les pròximes jornades i anar escalant posicions en la classificació. Els gols montcadencs els han fet Quim Trias (2), Fresneda i Pere.