2 d’octubre del 2011

Crònica primer equip: CD Montcada 0-2 CF Mollet

Partit curiós el que s'ha viscut aquest matí a l'Estadi Municipal de la Ferreria. Primer, per la lesió d'un dels líniers, que s'ha hagut de retirar del partit al minut 14 de joc. Per tant, s'ha jugat la major part del partit amb dos àrbitres únicament sobre el camp. Però si per alguna raó aquest partit ha estat curiós és perquè el Montcada ha acabat amb 7 jugadors tot i no realitzar un joc violent.

El partit ha estat molt igualat. A la primera part Marcel i Kike per part dels locals han tingut ocasions clares de gol. I Planchería ha salvat tres clares ocasions visitants realitzant grans intervencions. Però no ha pogut fer res en el minut 33 de la primera part quan Bauli ha aprofitat un error defensiu a l'interior de l'àrea petita. Al descans s'ha arribat amb 0 a 1.

A la segona part el Montcada ha començat fort. Ha apretat al Mollet però no ha aconseguit trobar el camí del gol. Fins que al minut 72 ha començat el ball d'expulsions. José María ha estat el primer expulsat per doble targeta groga. En el 77 ha sigut Aitor el que ha estat expulsat. En aquest cas amb vermella directa. En el 80 Emmanuel ha hagut d'abandonar el partit per doble targeta groga. I finalment, l'últim expulsat per doble targeta groga ha estat Pacheco en el 83.

Tot i això, el Montcada ha tingut dues clares ocasions a pilota aturada per empatar amb 7 jugadors. Es podria dir que els locals han mostrat millor imatge amb inferioritat que amb igualtat. Però ja en el temps de descompte Silver ha fet el segon del Mollet plantant-se tot sol davant d'un Dani Planchería que en aquesta ocasió no ha pogut fer res.

La setmana que ve el Montcada visitarà el camp de la UD San Lorenzo.