24 de maig del 2012

Prèvia 33ª jornada: CD Montcada - CF Palamós

El Montcada juga aquest diumenge el partit corresponent a la 33ª jornada davant el Palamós. Els palamosins es desplaçaran a la comarca del Vallès Occidental per poder seguir somiant amb la promoció, ja que a falta de dues jornades per finalitzar, depenen d'ells mateixos, perquè els guanyen optaran a aquesta plaça.

Els montcadencs, amb la salvació matemàtica assegurada, afrontaran el partit davant el Palamós amb la intenció de donar la cara i jugar de tu a tu al segon classificat de la Primera Catalana. Els verd-i-blancs tenen ben clar que qui se la juga és el visitant, per tant, intentaran desplegar el seu joc sense cap mena de pressió, més que la de donar una bona imatge davant la seva afició.

El Palamós es preveu que vindrà amb tota l'artilleria per intentar sumar els tres punts i dependre d'ells mateixos per poder aconseguir l'ansiada segona plaça. Jugarà sabent el que ha fet prèviament el Vilassar de Mar, que té 63 punts -igual que els palamosins- i juga el dissabte.

La setmana passada, el Palamós va aconseguir la victòria a casa davant el San Lorenzo per 3 a 0. En canvi, el Montcada va perdre el partit davant el Vilassar, el qual, en línies generals, es va merèixer obtenir un millor resultat del que va treure -derrota per 1 a 0-.

El partit tindrà lloc a les 12 h diumenge 27 de maig a l'Estadi Municipal de la Ferreria. L'àrbitre serà Francisco Javier Pazo Mora.

*Aquest diumenge, el pot acumulat del concurs "Compra, Xuta i Guanya" serà de 570 €. Us invitem a participar-hi.