27 de maig del 2012

Crònica 33ª jornada: CD Montcada 2 - 2 CF Palamós

El Montcada li complica la vida al Palamós després de l'empat que ha aconseguit aquest matí a casa per 2 a 2. Els verd-i-blancs, salvats, no tenien res a jugar-se, més que guanyar un partit més i donar una bona imatge davant la seva afició en l´últim partit com a local de la temporada. Per part dels palamosins, els tercers classificat a tres punts del Vilassar de Mar, segon classificat, la cosa era molt més diferent. Havien de guanyar sí o sí, per dependre d'ells mateixos per aconseguir la segona posició que dóna plaça a la promoció a Tercera Catalana. Però el Palamós, tot i demostrar superioritat en molts aspectes, no ha sabut superar el conjunt montcadenc.

Des de l'inici del partit els visitants volien tenir la pilota, i així ha estat. El control era d'ells -al principi, amb dificultats en el moment de sortir amb la pilota jugada amb diverses pèrdues-, ja que el Montcada, a més que no aconseguia prendre-se-la al Palamós, tenia moltes dificultats a l'hora de jugar-la. Almendro, protagonista del partit, ha tingut múltiples ocasions per marcar el primer gol del partit, però primer el pal, i després Diego, ho han evitat. El Montcada estava en estat de xoc, no sabia reaccionar a les continues arribades del Palamós. Però, a la mitja hora, els montcadencs han apujat la pressió i han començat a tenir ocasions, entre elles, una rematada d'Angel a la que no ha arribat Quim Solano.

En el minut 38, Diego ha hagut de fer penal sobre Almendro, perquè aquest ja havia superat el porter local i estava a punt d'empènyer la pilota al fons de la porteria. Diego ha rebut -sorprenentment, ja que era una jugada clara de gol- targeta groga, i Javi Revert, màxim golejador de la Primera Catalana amb 25 gols, ha batut enganyant el porter del Montcada. D'aquesta manera, el davanter visitant posava el 0 a 1 en el marcador. Però no ha passat ni un minut, quan Nobert, des de la frontal de l'àrea, ha fet un xut molt potent que ha rebotat en el travesser i ha entrat dins la porteria per fer l'1 a 1. Amb aquest resultat s'ha arribat al  final de la primera part.

En la segona meitat, no ha donat temps a la gent de sentar-se i veure l'1 a 2, ja que ha estat en el minut 49. Una centrada -o xut- d'Almendro, s'ha acabat colant per sobre el porter Diego, que es trobava massa avançat. No hi havia un clar dominador del partit, i les ocasions eren escasses. Primer Revert, i després Quim Solano, han pogut marcar gol, però tots dos no han estat encertats de cara a porteria. En el minut 64 ha debutat Dani, el juvenil del Montcada, per intentar marcar el gol del empat.

A quinze minuts de la finalització, el partit s'ha tornat boig. No hi ha havia mig del camp, i les ocasions d'un i altre equip eren constants. Primer el Palamós, en diversos cops, ha pogut marcar, donant, fins i tot, un pal. Dani i després Quim Solano han pogut marcar l'empat, però han fallat. En el minut 86, i amb tot l'equip palamosí tirat endavant per poder sentenciar el partit, Dani, aprofitat una jugada rocambolesca en la frontal de l'àrea, ha marcat, d'un fort xut pegat al pal dret de Bayona, el 2 a 2. El final del partit ha estat èpic, en el qual el Montcada ha pogut marcar el tercer. Però no ha estat així, i el resultat final ha estat d'empat.

Amb aquest resultat el Palamós segueix tercer i suma un punt, que el situa amb 64 punts, a dos del segon, el Vilassar de Mar amb 66 punts. El Montcada suma un punt que el situa amb 45, en novena posició.

En l'última jornada, el Montcada es desplaçarà a Terrassa per jugar davant el San Cristobal, els quals, de guanyar avui, podrien optar també a la promoció.

*Aquest matí, en el l´últim dia de la temporada del concurs 'Compra, Xuta i Gunya', s'ha repartit un premi menor (30 €).

Fitxa tècnica:

CD Montcada: Diego, Jordi Mir, Carlos (Nacarino 59'), Pacheco (Sanchís 73'), Marcos, Alex (Aitor 83'), Kike, Angel (Dani García 63'), Quim Solano, Marín, Norbert (C).

Entrenador: Jordi Salvanyà.

CF Cerdanyola del Vallès: Bayona (C), Chicho, Bata (Quintanilla 73'), Frank, Mercade (Sergi 68'), Almendro, Javi Revert (Guitart 85'), Cano, Romero, Barrera, Subi.

Entrenador: Edu Vilchez.

Gols: 0-1: Javi Revert (38'), 1-1: Norbert (39'), 1-2: Almendro (49'), 2-2: Dani García (86').

Targetes grogues:  Diego (38'), Alex (58'), Nacarino (87'), Aitor (89') // Barrera (36'), Frank (73'), Almendros (85').

Àrbitre: Francisco Javier Pazo Mora.

Assistents: Jesús Martínez Navarro // Jordi Esteve Vacas.

Incidències: Partit disputat entre el CD Montcada i el CF Palamós, corresponent a la 33ª jornada del grup 1 de la Primera Catalana, en l'Estadi Municipal de la Ferreria davant 300 espectadors.