6 de maig del 2012

Crònica juvenil 28ª jornada: CE Vilassar de Dalt 2 - 3 CD Montcada

Els juvenils del Montcada han aconseguit guanyar a domicili per idèntic resultat que el seu primer equip. Els homes dirigits per Rafa Castilla han assolit el triomf per 2 a 3 a la comarca del Maresme, davant el Vilassar de Dalt.

Des de l'inici del partit, els montcadencs han dut a terme una alta pressió que, juntament amb l'aire en contra dels locals, impedia el Vilassar poder treure la pilota franca i, fins i tot, passar de mig camp. Als vint minuts, Dani, el nou reforç del Montcada, mitjançant un xut des de la frontal de l'àrea, ha aconseguit avançar el seu equip i situar el 0 a 1 en el marcador. No ha trigat massa en fer el segon, ja que, Dani, després d'un bon desmarcatge, ha aconseguit batir el porter rival i posar el 0 a 2. Els juvenils del Montcada tenien les millors ocasions i han pogut sentenciar el partit, però no ho han pogut fer. Amb aquest resultat s'ha arribat al final de la primera part.

En la segona part, la dinàmica del partit ha continuat igual que en la primera part. Els montcadencs estaven molt ben organitzats sobre el terreny de joc i els vilassarencs gairebé no creaven perill. Però, als deu minuts, un penal ha estat aprofitat pels locals per marcar l'1 a 2 i reduir distàncies. Després d'aquest gol, el Montcada ha gaudit de les millors ocasions i ha pogut marcar el tercer, però el Vilassar de Dalt ha defensat molt bé. A falta de deu minuts per al final, els vilassarencs s'han trobat amb un penal, i no han desaprofitat l'ocasió i han marcat el 2 a 2. Però, encara quedava lo millor del partit, ja que, Dani de nou, a falta de cinc minuts del partit, ha controlat una pilota en tres quarts de camp local i, amb un gran xut que ha entrat per l'escaire ha aconseguit marcar el definitiu 2 a 3.

Amb aquesta motivant victòria, la pròxima setmana el Montcada necessita guanyar per encara tenir opcions i creure en la salvació. Rebrà el Mataró a l'Estadi Municipal de la Ferreria a les 16 h. Desitgem sort als juvenils.