5 de maig del 2012

Crònica 30ª jornada: UE Avià 2 - 3 CD Montcada

Aquesta tarda, el Montcada ha donat un gran pas per aconseguir l'ansiada permanència en la Primera Catalana. Els homes dirigits per Jordi Salvanyà han guanyat a domicili per 2 a 3 davant l'Avià, 7è classificat amb 42 punts.

Els montcadencs sabien de la importància del partit i han sortit molt ficats en el partit, i al poc temps de començar Kike ha pogut fer el primer gol, però la defensa avianesa ha refusat la pilota sota els pals. Després d'aquesta jugada, a l'Avià l'han anul·lat un gol per clar fora de joc, i els locals  han començat ha controlar el partit.

No hi ha hagut moltes més jugades clares de gol, fins que, en el minut 33, Angel ha aconseguit posar el 0 a 1 en el marcador amb un xut des de la frontal de l'àrea. Però, sense temps de reaccionar, l'Avià ha marcat l'1 a 1 en la jugada posterior. Ha estat una centrada de córner rematada per Miguel. Tot seguit, Marcel ha realitzat una gran jugada amb Nacarino, el qual li ha fet la paret i Marcel li ha passat la pilota a Angel, qui ha marcat a plaer l'1 a 2 en el minut 41. Per rematar la bona feina feta en aquest deu minuts, Nacarino, en el minut 44, ha marcat des de dins de l'àrea petita després que la centrada de Kike fos mal refussada pel porter local. Amb el marcador d'1 a 3 s'ha arribat al final de la primera meitat.

L'Avià s'ha mostrat més intens en la segona meitat, però el Montcada, amb molt de cap, ha sabut aguantar les envestides dels locals. Miki ha pogut fer el quart gol a la sortida d'un córner, però la jugada no ha acabat en gol. L'Avià apretava i Marcos ha pogut refusar un xut sota la línia de gol. Minuts després, Plancheria ha fet una gran intervenció en una falta directa molt perillosa.

El Montcada intentava aprofitar els contraatacs per aconseguir sentenciar el partit, però cap podia ser aprofitat pels jugadors montcadencs. En el minut 83, un penal a favor de l'Avià ha estat transformat Daniel per posar el 2 a 3 i la por en el cos dels visitants. No sense nervis, el partit s'ha acabat amb el marcador de 2 a 3.

Amb aquesta victòria, el Montcada se situa 9è classificat amb 40 punts, a esperes que termini la jornada i a quatre partits per finalitzar la lliga. El pròxim partit serà el derbi davant el Cerdanyola. L'encontre es disputarà a l'Estadi Municipal de la Ferreria el pròxim diumenge 13 de maig.