13 de maig del 2012

Crònica juvenil 29ª jornada: CD Montcada 1 - 2 Fundació Mataró



Foto: CD Montcada 

Els juvenils del Montcada han confirmat el descens matemàtic a la Primera Divisió avui amb la seva derrota. Els homes dirigits per Rafa Castilla no han pogut aconseguir la victòria davant el tercer classificat, la Fundació Mataró, i se situa a set punts de la salvació, quan queden només tres per jugar.

El Montcada ha començat el partit amb la il·lusió de poder apurar les seves opcions de salvar la categòria. Els joves jugadors montcadencs confianven en què el miracle era possible, i ho han intentat. Era la Fundació Mataró qui manava en el partit i jugava la pilota. El Montcada empleava un joc directe, però no acabava de tenir efecte. En la primera meitat tots dos equips han disposat de poques ocasions. Els mataronencs han gaudit de dues bones jugades de combinació que no han pogut ser rematades entre els tres pals. El Montcada també ha gaudit d'ocasions, però ni molt menys clares.


Foto: CD Montcada

En la segona meitat s'ha mantingut la dinàmica de la primera, però el Montcada creava un àpex més de perill. Cristian ha realitzat una bona jugada i ha pogut fer el primer, però el porter visitant ha aturat bé la pilota. Poc després, en el minut 51, el servei de porteria de la Fundació Mataró ha enviat la pilota a 3/4 de camp. Els defenses montcadencs no s'han aclarit i han deixat a Marc sol davant d'Isra, al qual el davanter ha batut amb una vaselina. 

Aquest gol ha deixat tocat el Montcada, però els jugadors han intentat aconseguir l'empat. Els verd-i-blancs no tenien ocasions clares, i la Fundació Mataró se sentia cada cop més còmode. En el minut 71, una bona jugada de Genís ha deixat a Dani sol davant el porter visitant, i amb un xut ajustat al pal llarg ha aconseguit marcar l'empat. Després del gol els montcadencs s'han ficat al partit, i han tingut tres ocasions clares de gol, que no han estat aprofitades.

Quan els joves jugadores verd-i-blancs intentaven marcar gol a l'heròica, han rebut un got d'aigua freda. Això ha estat perquè, en el minut 89, una falta dels visitants des de la cantonada esquerra ha acabat en una rematada de cap dins de l'àrea petita de Víctor. Aquesta ha acabat en gol, i ha certificat la derrota dels locals, i alhora el descens.

El pròxim dissabte 19 de maig, el Montcada es desplaçarà a Lloret de Mar per jugar el seu últim i intrascendent partit davant el Lloret. El partit es jugarà a les 16 h.