19 de maig del 2012

Crònica juvenil 30ª jornada: CF Lloret 6 - 5 CD Montcada

El juvenil del Montcada ha tancat la temporada amb una derrota a Lloret de Mar. Els juvenils montcadencs han perdut en un partit boig que ha acabat 6 a 5 favorable als locals. D'aquesta manera els jugadors verd-i-blancs posen final a una difícil temporada, en la qual han acabat 15è amb 30 punts.

Han estat els lloretencs els que han començat més forts, creant les primeres i millors ocasions per fer el primer gol. Però ha estat el Montcada qui ha marcat primer, ja que, una passada de David a Dani, ha estat aprofitada pel davanter per marcar el 0 a 1. No han passat ni dos minuts quan el Lloret ha respòs i ha marcat l'1 a 1. El Lloret tenia el control del partit, però no acabava les jugades que tenia. En el minut 18, Dani de nou ha posat l'1 a 2 en el partit i tornava a avançar els visitants. Amb aquest resultat s'ha arribat al final de la primera part.

En la segona part, els locals no han trigat ni deu minuts en marcar l'empat. Però, els montcadencs han respòs amb un altre gol de Dani -el tercer-, i han posat el 2 a 3 en el marcador. Semblava tot fet quan Dani marcava el seu quart gol i el quart pel seu equip. El que no sabia ningú és que els lloretencs poguessin ser capaços de remuntar un resultat tan advers. Però ho han fet, ja que, en quinze minuts han marcat quatre gols.

La proesa ha començat amb en el minut 75, quan Albert ha fet el 3 a 4. Sense cap explicació, els joves jugadors montcadencs han començat a sentir-se nerviosos, i les seves línies se separaven cada cop més, provocant molts errors en el seu joc. Tot i així, tenien bones ocasions per marcar el cinquè, però tampoc han estat encertats de cara a porteria. Alex ha fet el 4 a 4 dos minuts després del tercer, i Nuha, cinc minuts més tard, el cinquè. A falta de cinc minuts, Brian ha posat el 6 a 4, però, Dani, per maquillar el resultat, ha marcat el seu cinquè gol, i el 6 a 5 final.

En una temporada molt convulsa, el juvenil del Montcada tanca la seva primera participació en la Preferent amb un descens com a penúltim classificat. Després de dues temporades d'ascensos, en la tercera no s'ha pogut salvar la divisió i l'equip juvenil verd-i-blanc tornarà a la Primera Divisió. No es pot retreure res als jugadors del Montcada, que ho han intentat tot per salvar la categoria, però no ha pogut ser. Ara, només es pot desitjar sort a tots els integrants de la plantilla, perquè la temporada que ve pugui competir en les millors condicions en Primera Divisió.