25 de març del 2012

Crònica juvenil 23ª jornada: St. Feliu Guíxols 2 - 0 CD Montcada

L'equip juvenil del Montcada ha perdut aquest matí per 2 a 0 davant l'EF Sant Feliu de Guíxols. El control dels locals ha estat present durant tot el partit tot i que el Montcada ha tingut les seves oportunitats.

La possessió de la pilota era clararament superior per als guixolencs. Els montcadencs duien a terme el característic joc directe. Però aquest no estava tenint efecte ni es creaven massa ocasions, ja que la defensa local estava realitzant una gran tasca i, a més, l'altura dels locals era superior a la dels visitants, fet que produia que moltes de les pilotes disputades les guanyessin els jugadors del St. Feliu de Guíxols. En el minut 12, un llançament des del cantó dret del camp dels verd-i-blancs no ha estat tocat per cap jugador i la pilota ha acabat en el fons de la porteria. L'1 a 0 ha fet mal als jugadors del Montcada, però han gaudit de bones jugades per poder empatar el partit, tot i que han estat els locals qui han ficat el 2 a 0 al aprofitar un penal per mans dins de l'àrea.

En la segona part els homes dirigits per Rafa Castilla han demostrat més intensitat i ganes de voler capgirar el resultat que, fins el moment, era molt negatiu. Ho han intentat, han lluitat però no ho han aconseguit. Moltes de les millors ocasions han arribat a pilota parada, sobretot aprofitant centrades de córner. S'han viscut alguns xocs entre jugadors i entre l'àrbitre per la força de les entrades i les ganes d'uns de augmentar el marcador i dels altres de poder donar-li la volta. Però els montcadencs no han pogut fer res més, i el resultat ha acabat amb 2 a 0.

Aquesta derrota situa els verd-i-blancs 12ª posició. La setmana vinent intentarà treure un bon resultat del camp del Vilassar de Mar i poder refer-se d'aquesta pèrdua.