17 de març del 2012

Crònica 24ª jornada: CF Lloret 2 - 1 CD Montcada

El Montcada ha perdut a domicili davant un rival directe, el Lloret, per de 2 a 1. L'últim gol ha estat en les acavalles del partit, i és el que ha ocasionat la derrota del conjunt montcadenc. Injust o no, el Montcada ha donat una bona imatge, empleant la seva característica forma de joc directe, però no ha pogut endur-se els tres punts davant un equip que porta, amb la d'aquesta tarda, cinc victòries consecutives. Tal i com ha dit l'entrenador de l'equip verd-i-blanc, "el Montcada ha jugat un dels seus millors partits a domicili".

I és que els vallesans, tot i no desplegar un joc molt vistós de cara a l'espectador (a l'igual que el Lloret), aconsegui tenir més control i gaudir de les millors ocasions. Però, en el minut 23, un pèrdua del conjunt verd-i-blanc en el mig del camp ha propiciat una contra del conjunt lloretenc. Els defenses visitants no han pogut evitar que Cuenca es plantés davant de Plancheria sol i que marqués l'1 a 0. El gol ha sorprès l'equip visitant, que no ha abaixat els braços. I, en el minut 30, una jugada per banda entre Sergio i Albert ha acabat en una centrada de l'últim, la qual ha estat rematada per Quim Solano al fons de la porteria rival. El Montcada obtenia l'ansiada recompensa amb el gol de l'empat. Fins el final de la mitja part s'ha mantingut el mateix joc directe d'ambdós equips.

La mitja part ha estat beneficiosa pel conjunt verd-i-blanc, ja que ha sortit més ficat en el partit que no pas el Lloret. Tant en domini de la pilota com en ocasions de gol. Tant Quim com Kike han pogut avançar el Montcada en el marcador. El primer mitjançant un un contra un fallat davant el porter local, i el segon amb una falta directa que no ha pogut acabar en el fons de la porteria. Però aquestes jugades no han estat transformades en gol i més endevant li han passat factura al conjunt montcadenc. Ha estat en el minut 81, quan una jugada enrevessada dins de l'àrea ha fet que la pilota fos a parar a peus de Batllosera, el qual amb una gran vaselina batés Plancheria. Iván Rodríguez, entrenador del Montcada, ha intentat poder aconseguir el gol de l'empat traient jugadors de refresc i d'atac, però el resultat s'ha mantingut fins el final del partit.

Amb aquesta derrota el Montcada se situa 11è amb 30 punts, a cinc del Lloret, 7è amb 25 punts, a esperes que finalitzi la jornada. El pròxim partit dels montcadencs serà diumenge a l'Estadi Municipal de la Ferreria a les 12 h davant el Guixols, 13è classificat.