12 de març del 2012

Crònica juvenil 21ª jornada: CE Europa 3 - 2 CD Montcada

Els juvenils del Montcada no han pogut guanyar aquesta tarda en un camp difícil com és el de l'Europa. En un partit molt important pel conjunt de Rafa Castilla, els seus jugadors han respòs molt bé, però no han pogut endur-se els tres punts.

El partit començava amb clar domini dels jugadors de l'Europa, amb el seu característic joc de toc. Per part dels montcadencs, duien a terme una pressió molt a dalt que dificultava la sortida de pilota de l'equip local. En diverses ocasions els jugadors verd-i-blancs varen robar pilotes en dos i tres quarts de camp, i varen crear bones ocasions, però no s'acabaven de finalitzar en gol. Una bona jugada dels jugadors de l'Europa ha fet que el marcador se situes 1 a 0. El Montcada ha continuat duent a terme el seu joc de pressió i directe. A la mitja hora, una centrada de córner ha impactat en el braç d'un jugador de l'Europa dins de l'àrea, i l'àrbitre ha assenyalat penal. Aquest ha estat transformat per Quim Trias. L'1 a 1 es posava en el marcador. Cinc minuts més tard, una jugada enrevessada en la frontal de l'àrea ha acabat amb una passada del rival a Jordi Moreno, el qual ha marcat el 1 a 2 i ha confirmat la remuntada. Amb aquest gol han acabat els primers quaranta-cinc minuts.

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que la segona, el Montcada pressionant ben a dalt i l'Europa intentant arribar a porteria mitjançant jugades triangulades. Ha gaudit de bones ocasions per empatar el partit però no ha estat així. Fins el minut 70, ja que a partir d'aquí els jugadors montcadencs han abaixat el ritme i la pressió de gran part del partit no es veia. A més, l'Europa, mitjançant una centrada i posterior rematada, ha aconseguit empatar el partit. Rafa Castilla ha intentat donar aire fresc a l'equip amb una sèrie de canvis. La pressió era un àpex més alta que no pas els deu minuts anteriors, però no s'aconseguien crear ocasions de gol. En canvi, els locals han aprofitat les poques ocasions de les que han gaudit. Un xut des de ben lluny de l'àrea no ha pogut ser aturat per Iván. I, cinc minuts més tard, una falta directa ha acabat en el fons de la xarxa de la porteria visitant. Amb el marcador de 4 a 2 s'ha arribat al final del partit.

Els juvenils no han pogut fer-se amb els tres punts, però la imatge ha estat molt posivita, ja que s'ha de ressaltar que han estat gran part del partit guanyant. El gran esforç dut a terme aquesta tarda pels jugadors montcadencs servirà perquè confïn en ells mateixos i afrontin l'important partit de la pròxima setmana amb optimisme. Serà a l'Estadi Municipal de la Ferreria davant el Parets 12è classificat empatat a punts amb el Montcada.