25 de març del 2012

Crònica 25ª jornada: CD Montcada 2 - 7 AD Guíxols

Aquest matí el Montcada ha patit una dura derrota davant un rival directe, el Guíxols. L'engruixat resultat reflexa una gran superioritat de l'equip visitant, però ha estat gràcies als contraatacs. Els verd-i-blancs han disposat del control de la pilota, però greus errades defensives han desencadenat en el marcador final.

En els primers compasos del partit els montcadencs han demostrat intensitat en cadascuna de les jugades. Però en el minut 19 el Guíxols ha aconseguit marcar el 0 a 1 amb una errada en la sortida de Plancheria prèvia a un rebuig. En el minut 26 un altre rebuig dels visitants ha estat aprofitat per marcar el 0 a 2 amb un gol de vaselina. El Montcada tenia més possessió però el Guíxols aprofitava sortir ràpidament al contraatac per matar els verd-i-blancs.

En la segona part Iván Rodríguez ha canviat el sistema a un 3-4-3 i abans d'acabar la mitja part ha fet entrar dos homes d'atac per aconseguir la remuntada. I, en el minut 48, Quim aconseguia marcar l'1 a 2 i ficava l'equip local de ple en el partit. Però dos minuts més tard, un contraatac dels visitants ha estat aprofitat per marcar l'1 a 3. Aquest matiner gol ha enfonsat els verd-i-blancs, que se sentien impotents davant els gols que el Guíxols feia tot seguit dels seus. Els visitants estava aprofitant-se de la defensa de tres del Montcada per augmentar el marcador i, en el minut 58, han aconseguit l'1 a 4. En el minut 66 Ferran ha aconseguit marcar l'1 a 5. Els montcadencs han intentat reaccionar, i en el minut 78 Quim ha escurçat distàncies de nou, tot i que el resultat ja era massa ampli. De nou, poc minuts després, el Guíxols ha marcat el 2 a 6 al contraatac. Per últim, un llançament de falta per sota la tanca ha estat aprofitat pels visitants per marcar el 2 a 7. Amb aquest resultat s'ha arribat al final del partit.

Aquesta derrota situa el Montcada 12è classificat, empatat a 30 punts amb l'11è classificat (Guíxols) i el 13è classificat (Ripollet). La pròxima setmana el Montcada es desplaçarà a Ripollet per intentar guanyar un partit vital.

Fitxa tècnica:

CD Montcada: Plancheria, Sergio, Jordi Mir (Albert 39'), Pacheco, Miki, Marcos, Kike, Marcel (Emmanuel 39'), Quim Solano, Alex, Norber.

Entrenador: Iván Rodríguez.

AD Guíxols: Carlos, Adrià, Sergio, Pol, Poderoso, Rubén, Guille, Ferrán, Vila, Sala, Tena.

Entrenador: Albert Molas Valls.

Àrbitre: Isarel Gómez Hernández.

Assistents: Axel Marcelino Gràcia/Miguel Emeterio Martínez Baena.

Incidències: Partit corresponent a la 25ª jornada del Grup 1 de la Primera Catalana, en l'Estadi Municipal de la Ferreria davant 300 espectadors.