10 de març del 2012

Crònica 23ª jornada: CF Junior 3 - 3 CD Montcada

Gran partit el que s'ha viscut aquesta tarda entre el Junior i el Montcada, el qual ens ha obsequiat amb sis gols repartits entre els dos equip. El junior, últim classificat, afrontava aquest partit com el possible punt d'inflexió per, si es guanyava, aconseguir la proessa de la salvació. Els verd-i-blancs, després de guanyar dos partits fonamentals, veien aquest com una gran oportunitat per ampliar el seu marge de punts respecte els seus perseguidors en la taula classificatòria. Però els montcadencs, tot i tenir el control i les millors ocasions, han patit per poder endur-se un punt d'un camp molt difícil per qualsevol equip de la Primera Catalana.

I, en el minut 6, els santcugatencs han aprofitat un contraatac perquè l'àrbitre assenyalés un penal just de Marcos. Aquest ha estat transformat i ha posat l'1 a 0 en el marcador. El Montcada encara gaudia de la possessió de la pilota i de bones ocasions. Però, vint minuts després, el Junior ha aprofitat un mal refús de Miqui per poder marcar el 2 a 0. Els verd-i-blancs estaven estupefactes al veure que, tot i gaudint de les millors oportunitats de gol, anaven darrera en el marcador. Fins el final de la primera meitat, la dinàmica de des de llavors ha continuat, amb el Montcada com a clar dominador, però amb el mateix marcador s'ha arribat al final dels primers quaranta-cinc minuts.

Iván Rodríguez ha realitzat tres canvis a l'inici de la segona part amb l'intenció de remuntar el partit. Però, en el minut 53, una centrada d'un jugador del Junior ha estat aprofitada per Óscar per marcar la suposada sentència. Els jugadors verd-i-blancs, lluny de baixar els braços, han continuat esforçant-se per poder remuntar un partit que se'ls hi havia posat molt complicat. Però ho han aconseguit, ja que les millors ocasions i el control a partir del segon gol han augmentat encara més. I la recompensa ha aparegut a l'hora de partit amb el gol de Nacarino de falta, que ha aconseguit posar el 3 a 1 en el marcador en el minut 61. Dos minuts després, Quim ha reduït distàncies i ha posat el 3 a 2 de cap. Els montcadencs confiaven en aconseguir l'empat, i així ha estat gràcies a Sergio que, en el minut 73, ha aconseguit empatar el partit de penal. Fins el final de l'econtre el Montcada ha continuat atacant la porteria del Junior, però no ha aconseguit fer el que sí que va fer fa dues setmanes a Mollet i, amb el resultat igualat s'ha arribat al final del partit.

Vist com s'ha trascorregut el partit el Montcada ha de donar el punt per bo. Aquest situa el Montcada 10è amb 30 punts. El Junior últim amb 17 punts. La pròxima setmana, els montcadencs s'enfrotaran, una altra vegada a domicili, al Lloret, 9è classificat amb dos punts més que el Montcada.