17 de març del 2012

Crònica juvenil 22ª jornada: CD Montcada 1 - 0 CF Parets

El Montcada ha guanyat aquesta tarda un important partit davant un rival directe, el CF Parets. La derrota de la setmana passada davant l'Europa no ha provocat una reacció negativa en el conjunt de Rafa Castilla, que ha respós d'una manera molt bona a l'important encontre.

Ja es preveia un partit amb tots dos equips realitzant un joc directe, i així ha estat. Els paretans han sortit amb més força que els locals i han gaudit d'una gran ocasió per avançar-se en el marcador, però la pilota ha marxat fora del pal dret de la porteria d'Iván. Aquesta jugada ha fet reaccionar el Montcada, que ha començat a tenir més la pilota i a apropar-se a porteria, tot i que era el Parets qui tenia molta més possessió. En el minut 21 Jordi Moreno ha pentinat un servei de porteria d'Iván perquè Quim Trias, amb un gran xut amb la cama dreta, marqués l'1 a 0. El gol ha animat els locals, que han disposat de més ocasions per fer el segon gol, però no han estat aprofitades. Amb el resultat a favor dels verd-i-blancs s'ha arribat al descans.

La segona meitat, tal i com es predeia, el Parets ha sortit amb molta força per poder empatar el partit. El conjunt del Vallès Oriental continuava tenint més possessió, però els montcadencs, amb una bona pressió i defensa, aguantava el resultat. Les ocasions per part del Montcada eren poques i, bàsicament, creaven perill mitjançant pilota parada. Però els paretans tampoc gaudien de gaires ocasions per marcar l'empat. Els minuts transcorrien i la pressió en els jugadors visitants anava augmentant. En canvi, els verd-i-blancs cada cop se sentien més tranquils. Això ha estat així fins els últims cinc minuts de partit, quan el Parets ha llençat les últimes ofensives i el Montcada ha patit. Tot i això, els locals han aguantat el resultat i s'han fet amb la victòria.

Aquests vitals tres punts situen el Montcada 11è amb 26 punts, empatat amb el Parets. La pròxima setmana el conjunt verd-i-blancs es desplaçarà a la comarca del Baix Empordà per enfrontar-se a l'EF Sant Feliu de Guíxols, 9è classificat.