4 de març del 2012

Crònica 22ª jornada: CD Montcada 1 - 0 UD San Lorenzo

Aquest matí, el Montcada ha encadenat la seva segona victòria consecutiva a casa davant el San Lorenzo que els situa una mica més allunyat de la zona de descens. Els jugadors sabien de la importància d'aquest partit davant un rival que portava un punt menys que ells i que es troba en una situació pràcticament igual que la dels montcadencs. Però els verd-i-blancs han respòs molt positivament a les expectatives i han pogut fer-se amb uns tres punts vitals per aconseguir la salvació.

La igualtat d'ambdós equips s'ha pogut veure des del primer minut de partit. En l'inici, era el San Lorenzo qui tenia més possessió de pilota, però el Montcada ha estat qui ha gaudit de les primeres ocasions. Els dos equips abusaven de la pilotada. A partir del primer quart d'hora el Montcada ha tingut més control de la pilota, i ha gaudit de dues bones ocasions de Marcel. A més, els verd-i-blancs han reclamat un penal per agarrada a Quim Solano. En el minut vint Miguel ha tingut que ser substituit per Nacarino, a causa que ha patit un trencament de fibres. També, Quim Solano ha patit un cop molt fort amb el porter en el seu braç dret, però ha pogut continuar el partit.

En les acaballes de la primera meitat el San Lorenzo ha disposat de més possessió de la pilota i de les millors ocasions, però no les ha pogut materialitzar en gol. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al final dels primers quaranta-cinc minuts.

El Montcada ha sortit amb molta força en la segona meitat, i ha pogut marcar el primer gol del partit, però no ha estat així, i el San Lorenzo, tot seguit, també ha disposat de les seves millors ocasions de gol del partit que Plancheria ha pogut evitar. El Montcada tenia un àpex més de possessió, i les millors ocasions les fabricava a pilota parada. Precisament, mitjançant una falta ha arribat el primer gol del partit. Kike ha llençat un servei de falta a l'àrea visitant, els terrassencs han refusat la pilota però ha acabat en les botes d'Edu, el qual es trobava en la cantonada de l'àrea. Edu ha xutat la pilota a porteria una mica desviada, però Quim Solano s'ha encarregat d'empenyer-la dins la xarxa rival i aconseguir l'1 a 0 en el minut 79.

Els últims deu minuts han estat agònics pel Montcada. Iván Rodríguez, ha fet entrar Jose Mª per Quim Solano (lesionat del braç), per aguantar el resultat. Els montcadencs s'han tirat enrere, i el San Lorenzo ha gaudit d'una gran ocasió, la qual ha estat enviada fora quan el reamatador es trobava en l'àrea petita del Montcada. Fins el final del partit hi ha hagut diverses picabaralles i l'expulsió d'un jugador terrassenc. Amb patiment per part del conjunt verd-i-blanc s'ha arribat al final del partit.

Aquesta victòria situa l'equip montcadencs una mica més allunyat de la zona perillosa de la classificació. Se situa 9è amb 29 punts. Aquesta ratxa de dos importants triomfs en la lliga farà que el Montcada es desplaci la setmana que ve al camp del Junior (últim classificat amb 16 punts) a intentar sumar una victòria més i evitar, de manera definitiva, ocupar la zona baixa de la classificació. El partit es jugarà el dissabte 10 de març a Sant Cugat del Vallès a les 16:45 h.

Aquest matí en el concurs "Compra, Xuta i Guanya" només hi ha hagut un premi menor. El concurs tornarà a celebrar-se el proper dia 25 de març amb un pot acumulat de 900 €.

Fitxa tècnica:

CD Montcada: Planchería, Sergio (C), Carlos (Edu 53'), Jordi Mir, Miki, Marcos, Kike (Ángel 88'), Marcel (Albert 72'), Quim Solano (Jose Mª 81'), Norbert, Miguel (Nacarino 21').

Entrenador: Iván Rodríguez.

UD San Lorenzo: Óscar, Lobo, Carlos, Cuadras, Xabi, Juan Jesús, Dani Corral, Imanol (Borja 59'), Peque (Brian 72'), Carlos Sánchez (Quim 67'), Miguel (C).

Entrenador: Bernardo Tapia.

Targetes grogues: Miki (72') / Cuadras (58'), Miguel (88').

Targetes vermelles: Brian (89').

Gols: Quim Solano (79').

Àrbitre: David Pinel Fernández.

Assistents: Sergio Guijarro Álvarez, Rubén García Espallargas.

Incidències: Partit corresponent a la 22ª jornada del Grup 1 de la Primera Catalana, disputat a l'Estadi Municipal de la Ferreria i davant 300 espectadors.