28 de setembre del 2011

Quim Solano i Dani Planchería, protagonistes de la setmana



Quim Solano i Dani Planchería són els dos protagonistes de la setmana al CD Montcada. Els dos ho són per motius positius. El primer va marcar el diumenge el seu quart gol en tres jornades, el qual va donar un punt importantíssim a l'equip en la seva visita a Peralada. El segon, el mateix diumenge va debutar amb nota en lliga en el club montcadenc després de la seva lesió a la pretemporada.


Foto: CD Montcada


El davanter verd-i-blanc reconeix que el començament de lliga "no ha estat bo pel que fa a punts. Hem d'aspirar més que a un 2 de 9. Tot i això, potser la gent s'ha quedat amb el mal joc del partit a casa contra la Gramenet B, però a fora hem puntuat fent dos bons partits a camps d'equips que poden estar a dalt com el Farners i el Peralada." És per això que demana al públic que aquest diumenge "torni a venir al camp i a confiar amb nosaltres, perquè no els tornarem a defraudar com el dia de la Grama." Respecte l'equip, Solano creu que "és un equip jove però molt prometedor. Estem treballant molt bé als entrenaments." I relaciona el seu bon començament golejador "amb el bon estat físic amb el que he començat la temporada. Quan no hi ha lesions tot va millor. Els gols són un treball de tot l'equip."


Foto: CD Montcada


Planchería finalment ja pot estar a disposició d'Iván Rodríguez. Afirma que el diumenge passat en el partit que va debutar va sentir "bones sensacions" i està molt content "d'haver pogut ajudar a l'equip a aconseguir un punt important." I com Quim Solano anima a la gent a venir al partit del diumenge a casa contra el Mollet. "Hem tingut la mala sort que el partit dolent el vam fer a casa davant del nostre públic. Però a fora l'equip ha demostrat ser un equip competitiu. Estem en una categoria molt igualada. No hem de fer gaire errors i hem d'aprofitar els del rival."

D'altra banda, cal recordar que Planchería era el porter del famós Barça de la Generació d'Or del 87. En aquell equip jugaven nois com Piqué, Cesc o Messi. Ara el porter del Montcada se sent "molt orgullós d'haver pogut formar part d'un equipàs com aquell. Jugàvem de meravella."