10 de setembre del 2011

1ª jornada: CE Farners 2-2 CD Montcada

CE Farners: Bartrina, Alfons, Isaac, Banal, Riart, Criado, Marc Vilà, Herrera, Marc Casas, Martín, Juan García. També han jugat: Juan Fernández, Riki Solà, Carlitos, Padrós i Fajardo.

CD Montcada: Diego, Norbert, Jordi Mir, Pacheco, Miki, Marcel, Kike Amador, Sergio, Quim Solano, Miguel i Tamudo. També han jugat: Nacarino, Emmanuel i José María.

Gols: 1-0 (38' Martín), 1-1 (75' Quim Solano), 2-1 (82' Carlitos), 2-2 (88' Quim Solano).

Àrbitre: Antonio Montes Rodríguez.

El CD Montcada ha començat la lliga amb bon peu sota el sol imponent de Santa Coloma de Farners arrencant un punt del camp d'un dels equips que s'ha reforçat millor aquest estiu a la Primera Catalana.

Però els primers minuts no han pintat tan bé. Només començar el partit el Farners ha disposat de dos bones ocasions per obrir el marcador. El Montcada no es trobava còmode en el camp. I això ho han aprofitat els locals per avançar-se en el marcador mitjançant Martín, que ha xutat des de fora de l'àrea amb la porteria buida.

En canvi, a la segona part els homes d'Iván Rodríguez han sortit molt més posats en el camp i han començat a desplegar el seu joc. Poc a poc els verd-i-blancs han anat apropant-se a la porteria de Bartrina. Això s'ha vist recompensat amb el golàs de cap de Quim Solano després d'un servei de còrner. Aquest ha estat el principi d'uns minuts finals bojos en els quals hi ha hagut polèmica arbitral en diverses jugades. La més remarcable ha estat l'acció en la qual el col·legiat no ha pitat un penal a Emmanuel i ha xiulat falta indirecta dins de l'àrea.

Quan faltaven vuit minuts pel final del partit el Farners s'ha tornat a avançar en el marcador en una jugada de contraatac que ha finalitzat Carlitos. Però els montcadencs no s'han rendit i en els últims instants de partit Quim Solano ha tornat a marcar de cap en una jugada embolicada. El marcador ja no s'ha mogut més.

Després del partit, l'entrenador del Montcada ha afirmat que "està molt content per la capacitat de reacció que han tingut els seus jugadors igualant en dues ocasions el marcador, però està disgustat amb el joc ofert a la primera part." Tot i això, igual que el president, Tato, es mostra satisfet "per haver arrencat un punt d'un camp d'un dels teòrics equips capdavanters d'aquesta lliga."