4 de setembre del 2011

Crònica primer equip: CD Montcada 2-2 CE Júpiter

Després de la presentació del primer equip i el juvenil del CD Montcada, el primer equip ha disputat un amistós contra el Júpiter. Els locals han ofert la seva millor versió a la primera part, en la qual han tingut el control del partit en tot moment. De fet, s'ha arribat al descans amb el resultat de 2 a 0 amb gols de Quim Solano (38') i Marcel (42').

Però a la segona part els verds han baixat el ritme i el partit ha començat a estar més igualat. Aquest fet l'ha aprofitat el Júpiter per empatar el partit amb els gols d'Àlex (86') i Ramón (89').

Per part dels locals cal destacar la presència en el primer equip del porter del juvenil, Israel, que ha suplert la baixa per lesió de Dani Planchería. En els últims instants del partit la pluja ha fet acte de presència tot donant per finalitzada una gran tarda a l'Estadi Municipal de MiR.

El dissabte que ve els homes d'Iván Rodríguez començaran la lliga al camp del CE Farners a les 16h.