20 de setembre del 2011

El juvenil del CD Montcada comença aquest diumenge la lliga



Foto: CD Montcada

Els nois de Rafa Castilla debuten aquest diumenge a la lliga de Preferent en el camp de l'OAR Vic. El partit començarà a les 11:45h. Tal com ha explicat l'entrenador el juvenil del CD Montcada el primer objectiu "és consolidar la plantilla, ja que la majoria dels jugadors són nous i no han jugat mai junts."

Els verd-i-blancs comencen la lliga sense tenir la plantilla confeccionada encara al 100%. "Encara estem fent proves i han de venir més jugadors. La plantilla que començarà aquest diumenge la lliga no és la mateixa que l'acabarà", ha dit l'entrenador. Però Rafa Castilla es mostra content perquè "cada dia estan venint jugadors amb més nivell. Espero que les incorporacions facin que hi hagi més competitivitat en l'equip, però sempre des del bon ambient."

Al final de la lliga "esperem haver-nos consolidat en la nova categoria. Els equips tenen més nivell que l'any passat. Tot i això, no descartem quedar entre els primers classificats."

S'ha de recordar que l'any passat el juvenil del CD Montcada va ascendir de primera a preferent. L'any anterior, en el qual va ser creat, va ascendir de segona a primera.