7 de setembre del 2011

El primer equip comença la lliga aquest dissabte









Aquest dissabte el CD Montcada comença la lliga 2011/12 al camp del CE Farners a les 16h. El seu president, Tato, i el seu entrenador, Iván Rodríguez, ens parlen de com afronta l'equip aquesta temporada.

Periodista: Quin és l'objectiu de cara a la nova temporada?

Iván: Mantenir la categoria patint menys que la temporada passada.

P: Teniu la plantilla que us havíeu proposat per tal d'afrontar aquesta lliga?

Tato: La plantilla que tenim és la que ens ha demanat l'entrenador. Ell ha tingut total llibertat per confeccionar la plantilla. Tenim el que l'entrenador volia.

P: Quina serà la participació dels jugadors del juvenil en el primer equip?

I: Al primer partit ja haurem de comptar amb el porter, Israel Paloma. El nivell del juvenil aquest any pujarà al trobar-se en una categoria més alta, però volem respectar la dinàmica del juvenil. No volem treure-li massa jugadors. Tot i això, en cas de necessitat comptarem amb els juvenils. O si succeeix com l'any passat amb l'Albert, que trobem un jugador que despunti, evidentment que el farem pujar al primer equip. Però en principi aquest any comptem amb una plantilla més àmplia per tal de no haver de tocar massa el juvenil.

P: Aquest cap de setmana, com heu dit, el primer equip haurà de comptar amb Israel Paloma a causa de la baixa de Dani Planchería. Quant temps estarà de baixa?

T: A causa d'una ruptura del abductor estarà dues setmanes de baixa.

I: Per afrontar aquesta baixa comptarem amb Israel, que ens ha causat una bona impressió.