4 de setembre del 2011

Presentació CD Montcada



foto: Santi Romero / laveu.cat

Ahir a la tarda es va portar a terme la presentació del primer equip i el juvenil del CD Montcada. A l'acte hi van assistir els patrocinadors del club (Sick Watona, Construcciones Alcaraz, Sanitarios Bolaño i Restaurant El Cisne) i diferents autoritats locals amb l'alcaldessa, María Elena Pérez, al capdavant.

Després de la presentació dels jugadors i el cos tècnic va arribar l'hora dels parlaments. Modesto Sanchís, el president del CD Montcada, va afirmar que "amb treball i sacrifici aconseguirem el nostre objectiu que és mantenir-nos". A continuació, l'alcaldessa va dir als socis i aficionats del club verd que lluitin per "superar les fites de la temporada passada".

Al acabar els parlaments els assistents van poder escoltar unes paraules que La Pegatina havia gravat al no poder assistir a la presentació del CD Montcada. Seguidament es va escoltar la nova versió de l'himne del club verd feta pel mateix grup. El públic la va rebre amb molt d'entusiasme.

Tot i que semblava que la pluja faria acte de presència, finalment no va ploure i es va poder portar a terme l'acte sense cap problema.