2ª jornada: CD Montcada 2-6 Gramenet B

Font: CD Montcada

Fitxa tècnica:

Estadi Municipal de Montcada i Reixac, 400 espectadors.

Gols: 0-1 Raúl Fernández (33'), 0-2 Esteve (35'), 1-2 Quim Solano (36'), 2-2 Jordi Mir (44'), 2-3 Luque (45'), 2-4 Carlitos (59'), 2-5 Carlitos (69'), 2-6 Martí (90').

CD Montcada: Diego, Norbert, Jordi Mir, Pacheco, Miki, Marcel (Paco Ramos 61'), Kike Amador (Miguel 61'), Sergio, Quim Solano, Paco Tamudo (Ángel 45'), Nacarino (Emmanuel 61').

Gramenet B: Xavi Comas, Borja, Kiku, Héctor, Veras, Montcusi, Carlitos (Javi Morales 83'), Esteve, Luque (Martí 76'), Raul Fernández (Antonio 71'), Pedrola (Sani 55').

TG: Marcel, Pacheco; Veras.

Àrbitre: Navarrete Montoro.

El CD Montcada s'ha endut una gran desil·lusió en el seu primer partit de lliga a casa. La gran quantitat de socis i aficionats que avui han anat al camp no han pogut veure com el seu equip puntuava. Però el resultat no demostra la igualtat que hi ha hagut en diversos trams del partit.

El partit ha començat amb ocasions pels dos equips. Marcel l'ha tingut pel Montcada i Diego ha tret una gran mà després d'un xut de Borja. Però cap a la mitja hora de partit ha començat la bogeria. Raúl i Esteve han posat el marcador 0 a 2 a favor de la Grama. Però el Montcada ha reaccionat molt ràpid amb el gol de Quim Solano. El davanter local ha ajustat molt bé la pilota al pal dret del porter. I Jordi Mir ha empatat el partit amb un gran remat de cap. Però abans que xiulés l'àrbitre la mitja part la Grama s'ha tornat a avançar mitjançant Luque.

La segona part ha començat molt més tranquil·la. El Montcada ha disposat d'alguna ocasió per empatar. Tot i això, l'equip que ha marcat el gol ha sigut la Grama. Carlitos ha fet el quart. I minuts més tard també ha fet el cinquè. El partit ja estava totalment decidit. Els 20 minuts que quedaven de partit han passat sense pena ni glòria fins que els visitants encara han ampliat més la diferència mitjançant Martí.

El Montcada visitarà la setmana que ve el camp del Peralada.