25 de setembre del 2011

Crònica 3ª jornada: Peralada 1-1 CD Montcada

El Montcada ha aconseguit avui el seu objectiu al camp del Peralada, puntuar. Però després de veure el partit aquest resultat pot saber a poc, ja que els homes d'Iván Rodríguez han tingut a tocar la victòria. Tot i això, l'equip ha millorat molt respecte l'anterior jornada.

La primera part ha estat igualada. Els dos equips han tingut ocasions, però ha acabat amb el resultat de 0 a 0. La segona part és quan han arribat els gols. Només començar-la Quim Solano ha inaugurat el marcador. Aquest ha estat el seu quart gol en aquesta lliga en només tres partits. I n'hagués pogut fer encara un altre. També ha tingut una clara ocasió Marcel. Però més endavant ha arribat l'expulsió per doble targeta groga de Jordi Mir. Els instants després de l'expulsió han estat difícils pel Montcada ja que s'ha desubicat. Això ho han aprofitat els locals per empatar el partit. En els últims minuts el Montcada ha patit però ha pogut aguantar l'empat que li dóna un punt molt valuós.

Iván Rodríguez s'ha mostrat "molt content per la imatge oferida. L'equip ha estat molt ben col·locat al terreny de joc fins l'expulsió. Haguéssim pogut guanyar el partit. Llàstima que no haguem sapigut reaccionar adequadament quan ens hem quedat amb 10 homes." I ha afegit que "abans del partit hagués firmat l'empat, però vist com ha anat el partit ens deixa un regust una mica amarg, ja que els jugadors es mereixien la victòria."

Cal destacar el debut a la lliga de Dani Planchería, el porter procedent de l'Hospitalet, després de la lesió que va tenir a la pretemporada.

El CD Montcada jugarà el seu pròxim partit diumenge que ve a les 12h a l'Estadi Municipal de la Ferreria contra el Mollet. Esperem que els socis i aficionats omplin el camp igual que ho van fer en el primer partit a casa. Us necessitem per aconseguir la primera victòria de la temporada!