22 de gener del 2012

Crònica 17ª jornada: CD Montcada 1 - 2 CP San Cristobal



Foto: CD Montcada

Tal i com li va succeir ahir al juvenil del Montcada, avui el primer equip montcadenc ha perdut el seu segon partit consecutiu, tot i que la posició del sènior és millor respecte la del juvenil. Ha estat a casa davant el San Cristobal.

El partit ha començat amb el domini dels visitants. El Montcada no ha pogut fer-se amb el control de la pilota i ha patit bastant. Dani Plancheria ha hagut de fer diverses aturades en la primera part per poder salvar el seu equip d'encaixar el primer gol. En les jugades a pilota parada s'ha notat la baixa de Quim Solano, que ja porta diverses jornades sancionat. La primera part ha acabat amb el marcador 0 a 0.



Foto: Arxiu CD Montcada

La segona part ha començat amb una mala notícia, ja que tant Sergio com Miguel han hagut de ser substituïts per lesió. En el transcurs de la segona part el San Cristobal continuava tenint la pilota, però no hi havia ocasions clares per cap dels dos equips. En l'últim tram de partit, aquest s'ha revolucionat, a causa que en el minut 78 el San Cristobal ha aconseguit fer el 0 a 1 gràcies a un xut ras de Nestor.

Però a les acaballes del partit, ja en el minut 87, Pacheco ha aconseguit enviar al fons de la xarxa una gran centrada de Kike Amador. L'alegria ha durat ben poc. Ariño, en el minut 89 de partit, ha aprofitat una pilota morta dins de l'àrea per, després d'un rebot, enviar-la a gol.

Amb aquest resultat el Montcada se situa 11è quan encara no ha finalitzat la jornada. La setmana que ve rebrà, novament a casa, el Farners.


Fitxa tècnica:


CD Montcada: Planchería, Sergio, Carlos, Pacheco, Marcos, José María, Kike, Marcel, Emmanuelle, Nacarino, Norbert. En el minut 45 ha entrat Miguel per Nacarino. En el 61' Aitor per Sergio. En el 73' Ángel per Miguel. En el 80' Albert per Marcel. En el 89' Álex per Emmanuelle.

Entrenador: Iván Rodríguez.

CP San Cristobal: Moreno, Arnau, Xavi, Edgar, Lariño, Arjona, Chema, Marc, Charli, Kevin, Estrada. En el minut 27 Joan ha entrat per Xavi. En el 54' Jose per Estrada. En el 70' Nestor per Chema. En el 83' Adri per Charli. 

Entrenador: Dani Andreu.

Targetes grogues: Sergio (44'), José María (74') // Estrada (54'), Kevin (76'), Joan (85').


Àrbitre: Ruben Mancera.

Incidències: partit corresponent a la dissetena jornada de lliga, disputat a l'Estadi Municipal de la Ferreria i davant 300 espectadors.

1 comentari:

pamirar ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.