28 de gener del 2012

Crònica juvenil 16ª jornada: CD Montcada 2 - 0 OAR Vic

A la quarta va la vençuda. El juvenil del Montcada ha aconseguit trencar la mala ratxa de tres partits consecutius perdent aquesta tarda davant l'OAR Vic. Amb aquesta victòria, els verd-i-blancs ja en sumen sis.

L'equip dirigit per Rafa Castilla ha sortit al terreny de joc amb la intenció d'intentar tenir el control de pilota. L'OAR Vic, per la seva part, ha utilitzat un futbol molt més directe mitjançant la pilotada llarga. D'aquesta manera ha transcorregut tota la primera meitat.

Els visitants intentaven apropar-se a la porteria local mitjançant un joc directe, i han disposat de les millors ocasions com a fruit de pèrdues de pilota al mig i tres quarts de camp per part dels montcadencs. Tot i això, no han aconseguit disposar de cap ocasió clara. En canvi, els juvenils del Montcada sí, sobretot amb centrades des de la banda esquerra. Ha estat amb una centrada de córner de Ferran des de la cantonada esquerra que ha arribat el gol de cap d'Antonio al minut 44. Amb l'1 a 0 s'ha acabat la primera meitat.

En la represa, els montcadencs han sortit amb moltes ganes de poder encarrilar el partit. I ràpidament han aconseguit marcar el 2 a 0 en el minut 51. Una passada llarga, juntament amb la badada de la defensa i porter rivals, ha estat aprofitada per Fernando per, amb una vaselina, situar el segon gol en el marcador i donar una relativa tranquil·litat als verd-i-blancs.

El resultat ha motivat al Montcada, ja que a partit del segon gol han augmentat les ocasions, però cap sense trobar recompensa. L'OAR Vic no ha disposat gairebé de cap ocasió en la segona meitat. En el minut 70 ha estat expulsat un jugador visitant i, aquest fet, ha fet reavivar l'equip vigatà, ja que a partir de l'expulsió ha disposat de les millors jugades per fer gol. Però no ha pogut ser, i el resultat final ha estat de 2 a 0.

Amb aquesta important victòria el Montcada se situa en 9ª posició amb 20 punts, a esperes de què finalitzi la  setzena jornada de lliga. La setmana vinent es desplaçarà a Girona per enfrontar-se al Gironès-Sàbat, primer classificat del Grup 2 de la Preferent juvenil. Esperem que aquesta important victòria d'avui aconsegueixi animar els juvenils i poder començar una nova bona ratxa de resultats per a poder afermar-se a la zona còmoda de la classificació.