8 de gener del 2012

Crònica 15ª jornada: CD Montcada 0 - 0 UE Vilassar de Mar

La ratxa del CD Montcada a casa continua. Aquest matí 8 de gener, els verd-i-blancs han tornat d'unes llargues vacances de Nadal en les quals han pogut descansar i preparar-se bé pel que resta de temporada. El partit ha acabat amb el resultat de 0 a 0 contra un gran rival, el Vilassar de Mar, tercer classificat, que ha demostrat perquè està en aquesta posició des del començament del partit.

No es portaven ni 2 minuts jugats, quan el Vilassar ha pogut avançar-se en el marcador amb un xut que ha fregat el pal dret de Plancheria. El Vilassar de Mar tenia el monopoli de la pilota i al Montcada li ha costat entrar al partit. Només ha tingut un parell de jugades en les quals arribaven a línia de fons, però sense perill.

Ja en el minut 20, el Vilassar continuava tenint les millors oportunitats, i atacava constantment. Però gràcies a les intervencions de Plancheria el resultat era de 0 a 0. El joc s'interrompia constantment. El Montcada estava perdent pilotes molt perilloses al mig del camp, i això ho aprofitava el Vilassar per llençar contraatacs ràpids per sorprendre als montcadencs, exprimint al màxim el seu davanter, que ho ha intentat però no ha tingut el dia.

A partir de la mitja hora de joc, el Montcada ha tingut més el control del partit, i ha gaudit de dues ocasions que han pogut estar gol d'Angel i Nacarino, respectivament. Però han estat els blanc-i-vermells els que en el últim minut de la primera part han pogut avançar-se en el marcador, però gràcies a Plancheria (novament) el marcador al descans ha estat de 0 a 0.

En la segona part el Vilassar ha començat controlant el partit, i el Montcada intentava prendre pilotes per atacar la porteria contraria. Una ocasió del seu 9, Molina, i poca cosa més, ja que els de Vilassar gairebé no han atacat més fins el final del partit. Ha estat a partir del minut 60 quan el Montcada continuava sortint a la contra aprofitant les pèrdues dels blanc-i-vermells.

En el minut 80 els montcadencs tenien pràcticament tancat en el seu camp el Vilassar, que s'estaven defensant molt bé. El Montcada ha gaudit de més d'una ocasió per poder avançar-se en el marcador, però no ha pogut ser així. Però en el minut 89 el Vilassar ha pogut marcar el primer gol amb una rematada de cap que s'ha anat fora.

Cal destacar que a partir del minut 90 el Montcada tenia tres joves en el terreny de joc, els quals han donat la cara i que amb la seva aportació, gairebé aconsegueixen que els tres punts es quedessin a casa. Sentim una gran alegria amb aquest fet.

D'aquesta manera s'ha arribat al final de l'encontre, amb el 0 a 0 inicial. Amb aquest resultat el CD Montcada guanya un punt que el situa en 10ª posició amb 20 punts. El Vilassar de Mar se situa tercer amb 27 punts.

El pròxim partit del Montcada serà a domicili el 15 de gener davant el Palamós CF.

*En el concurs "Compra, xuta i guanya" cap dels escollits ha guanyat un premi. La pròxima selecció serà el dia 22 de gener a l'Estadi Municipal de Montcada.

Fitxa tècnica:

CD Montcada: Planchería, Jordi Mir, Edu, Jose Mª, Marcos, Alex, Kike (Emmanuel 89'), Marcel (Sanchis 79'), Angel (Aitor 60'), Norbert (C), Nacarino (Albert 70').

Entrenador: Iván Rodríguez.

UE Vilassar de Mar: Oscar, Cantó, Marc Gracia, Alberto, Uri, Pipa, Alex, Guili (C), Molina (Lucas), Ariño (Josele 54'), Aitor (David) (Rodri).

Entrenador: Manel Moya.

Targetes grogues: Marcel (36') // Alberto (43'), Josele (85') .

Àrbitre: Cesar Garcia Peñacoba.

Incidències: partit corresponent a la quinzena jornada de lliga, disputat a l'Estadi Municipal de la Ferreria i davant 300 espectadors.