8 de gener del 2012

Crònica juvenil 13ª jornada: CD Montcada 0 - 1 Vilassar de Dalt

La bona ratxa dels homes de Rafa Castilla s'ha frenat aquest dissabte 7 de gener. El Montcada ha perdut davant el Vilassar de Dalt per 0 a 1 a l'Estadi Municipal de la Ferreria. La veritat és que els montcadencs no han tingut el dia, ja que no han estat còmodes en cap moment del partit.

Des de l'inici els verd-i-blancs no tenien la pilota, i el mig del camp no tenia el control. El dos equips anaven i tornava, però sense destí. El Vilassar de Dalt durant la primera meitat ha tingut més el ritme del partit que no pas el Montcada, que només feien que desfer-se de la pilota el més ràpidament possible.

Durant la primera meitat el Vilassar va realitzar un parell d'accions combinatives que no van acabar en gol. El Montcada no va tenir cap ocasió clara de cara a gol. Rafa Castilla va intentar introduir un plus a l'equip introduint nous jugadors al terreny de joc, però ni així el Montcada s'aconsegui ficar en el partit. Amb el resultat igualat ha arribat el descans.

A la segona part han entrat més homes de refres a l'equip local, però la dinàmica que estaven portant des de l'inici del partit ha continuat. El Vilassar de Dalt no tenia molt, però amb el que tenia intentava fer mal, i en més d'una ocasió ha pogut fer el primer gol.

El Montcada, a més de no estar ficat al partit, tenia errors greus, com per exemple el del porter que ha hagut de recular per una errada alhora de realitzar una pilotada. I aquests símptomes al final han passat factura, ja que en el minut 86, una falta d'entesa entre un porter i un defensor del Montcada ha acabat amb el solitari gol del Vilassar de Dalt, i amb la lesió d'Israel, que ha hagut de ser substituit per Iván.

Amb el resultat de 0 a 1 s'ha arribat al final del partit. D'aquesta manera el Montcada continua 9è classificat del Grup 2 de la Preferent juvenil. El pròxim partit serà a domicili davant el FPE Mataró B.

*Des del club volem mostrar el màxim de suport al porter del juvenil del CD Montcada, Israel Paloma, que ahir va patir una lesió d'espatlla que el deixarà unes tres setmanes fora de competició. Ànims!