15 de gener del 2012

Crònica 16ª jornada: Palamós CF 3 - 0 CD Montcada

Aquesta tarda el Montcada ha perdut a domicili davant el Palamós, i d'aquesta manera trenca la ratxa de tres partits seguits empatant. La superioritat econòmica de l'equip del Baix Empordà s'ha vist reflexada des de l'inici del partit.

Ja que en el minut 3 de partit els palamosins han aprofitat per avançar-se en el marcador. El 1 a 0 ha estat un cop molt dur per als verd-i-blancs, que han estat influenciats durant tot el partit per aquest gol tan primerenc. El Palamós ha tingut el control durant tota la primera part, realitzant diverses ocasions clares. Però el Montcada ha aconseguit aguantar el marcador fins a la mitja part.

La segona part ha començat igual que la primera, amb un gol primerenc, en el minut 47, que ha acabat per enfonsar una mica més als montcadencs. Deu minuts més tard, Iván Rodríguez ha intentat reactivar els seus jugadors realitzant una sèrie de canvis, però ni d'aquesta manera el Montcada ha aconseguit realitzar perill.

El Palamós ha abaixat el nivell, però en el minut 57 ha aconseguit sentenciar el partit i posar en el marcador el 3 a 0 final.

L'únic que pot fer el CD Montcada és oblidar aquest partit i centrar-se en el pròxim que serà davant el CP San Cristobal el 22 de gener a casa.