21 de gener del 2012

Crònica 15ª jornada: CD Montcada 1 - 4 CF Lloret

Ja són tres els partits seguits perduts pel juvenil del CD Montcada en el que portem de temporada 2012. Aquest cop ha estat davant un equip ferm de la zona alta de la classificació, el Lloret (3r classificat).

Des de l'inici del partit s'ha pogut observar el gran potencial de l'equip visitant, que han aprofitat un penal assenyalat als locals per unes mans dins de l'àrea per fer el 0 a 1 en el minut 4 de partit. En aquell moment els juvenils verd-i-blancs no tenien ni molt menys el control del partit, monopolitzat pels lloretencs.

En el minut 35 un defensa montcadenc ha realitzat una mala passada que ha acabat en els peus del rival i, aquest, ha aconseguit fer el 0 a 2. A punt de finalitzat la mitja part, la sentència. En el minut 44 aconseguien marcar el 0 a 3. El Montcada només havia realitzat un xut a porteria rival.

La segona part Rafa Castilla ha realitzat substitucions que li han sortit bé. El Montcada ha començat a jugar i ha disposat de més d'una ocasió. Fins que, en el minut 59, Sergi ha aconseguit marcar l'1 a 3. Però la reacció no ha servit de res, ja que en el minut 72 els lloretencs han aconseguit pujar el 1 a 4 en el marcador, i sentenciar definitivament.

Amb aquest resultat el Montcada se situa a un punt del descens a falta de finalitzar la jornada. La setmana que ve rep a casa (de nou) l'OAR Vic, últim classificat del Grup 2 de la Preferent juvenil.