29 de gener del 2012

Crònica 18ª jornada: CD Montcada 1 - 0 CE Farners



Foto: CD Montcada

Important victòria aconseguida aquest matí pel Montcada davant el Farners, el seu rival més proper amb 27 punts. Els verd-i-blancs, d'aquesta manera, han aconseguit trencar la mala ratxa de resultats que portaven des de fa més de sis setmanes de tres empats i tres derrotes. Els montcadencs han pogut deixar a casa uns tres punts que a priori semblava que haurien de ser dels més difícils d'aconseguir, ja que les baixes de l'equip local eren considerables. Però els homes d'Iván Rodríguez han respòs de manera genial i han pogut resoldre un partit molt important de cara a les aspiracions futures del Montcada.

El partit ha començat amb un control total per part del Montcada. Han disposat de les millors ocasions arribant per les dues bandes. Però no s'acabaven de materialitzar aquestes ocasions. El Farners no tenia gairebé la pilota, però ha disposat d'una molt bona ocasió cap el minut 20, però Plancheria ha aconseguit desviar-la a córner. Durant l'últim tram de la primera meitat, el Farners s'ha fet amb una mica més de control de la pilota, i ha disposat de les millors ocasions per jugades de córner. El Montcada, per la seva part, ha realitzat contraatacs i, en un d'aquests, Kike ha llençat una pilota al pal que s'ha passejat per la línia de gol i ha acabat en servei de porteria. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al final dels primers quaranta-cinc minuts.


Foto: CD Montcada

La segona meitat ha començat amb molt més control per part del Farners respecte la primera meitat. Tot i això, el Montcada continuava portant les regnes del partit. Però ha estat a partir de la hora de partit que el Farners ha començat a realitzar continus atacs a la porteria de Plancheria, el qual ha respòs bé a aquests. Els colomencs han llençat molts córners i, el Montcada, ha vist que podia aprofitar els rebuigs d'aquests córners per fer contraatacs. Ha disposat de molts, però cap ha estat aprofitat per marcar el primer gol del partit. Entre mig, el Farners ha fet tres canvis i el Montcada quatre. En un dels diversos contraatacs dels montcadencs, Norbert ha rebut una passada per banda dreta i, aquest, ha fet una centrada per Angel al fons de la porteria rival. D'aquesta manera, el Montcada aconseguia marcar l'1 a 0.

La dinàmica del partit ha continuat fins el final, i el Farners, amb més cor que futbol, intentava el gol de l'empat, però no l'han aconseguit. El Montcada intentava marcar el segon i la sentència, però no ho han pogut fer. Amb molt de patiment per part dels verd-i-blancs s'ha arribat al final del partit.

Amb aquesta gran victòria el Montcada se situa 9è amb 23 punts, a quatre del Farners (8è classificat). La pròxima jornada es jugarà a domicili el dia 5 de febrer davant l'UE Atlètic Gramanet B (12è classificat).


Foto: CD Montcada

En el partit d'avui ha debutat un juvenil, Antonio Pelegrín. Iván Rodríguez ha dedicat unes paraules en roda de premsa a aquest fet, i ha que donat les "gràcies a Rafa Castilla, ja que sense el seu treball amb el juvenil això no podria duur-se a terme".


Foto: CD Montcada

*Aquest matí l'Estadi Municipal de la Ferreria ha vist el primer guanyador del concurs "Compra, xuta i guanya". Ha estat Ricard i, al ficar gol per l'escaira, s'ha emportat el màxim premi possible, un pot acumulat de 840 €.
El 12 de febrer es tornarà a realitzar el concurs, amb un pot inicial de 300 €.

Fitxa tècnica:

CD Montcada: Plancheria, Norbert (C), Carlos, Pacheco, Marcos, Jose Mª (Alex 68'), Kike (Antonio 89'), Marcel, Albert (Aitor 77') , Nacarino (Angel 61'), Miguel (Edu 81').

Entrenador: Iván Rodríguez.

CE Farners: Marti Bartrina, Artau (Alfons 63'), Padrós, Banal, Riart (C), Iván Fernández, Marc Vilá (Casagran 51'), Herrera (Fajardo 72'), Marc Casas (Rueda 64'), Iván García (Carlitos 68'), Riki Solá.

Entrenador: Javi Salamero.

Targetes grogues: Kike (60'), Pacheco (84'), Antonio (92') / Iván Fernández (29'), Artau (32'), Marc Vilá (49'), Casagran (89').

Gols: Angel (77').

Àrbitre: Daniel López Giménez.

Incidències: partit corresponent a la divuitena jornada de lliga, disputat a l'Estadi Municipal de la Ferreria i davant 300 espectadors.