17 de desembre del 2011

Sopar de Nadal del CD Montcada



Foto: CD Montcada

El Club Esportiu Montcada va celebrar ahir el sopar de Nadal en el Restaurant Can Piqué. El nombre de persones que hi va assistir va ser gran, amb directius, jugadors de l’equip Preferent i el de Primera Catalana, familiars, socis, regidors i l’alcaldessa, aproximadament 200 persones.

El sopar va estar influenciat en tot moment per la unió i l’alegria de tots els assistents. Al final de la celebració, Tato Sanchis va pronunciar unes paraules dirigides als presents.


Foto: CD Montcada

Va desitjar sort als dos equips de l’entitat que aquest cap de setmana jugaran l’última jornada de lliga abans de les vacances de Nadal. Però va destacar l’encontre que disputarà el primer equip davant del Cerdanyola, el qual, Tato, va considerar "molt important i especial". I va dirigir al primer equip: "a guanyar i a sentir-nos orgullosos d’aquesta samarreta".

A més, va parlar de l’orgullós que se sent de formar part d’aquesta junta directiva "gràcies a l’esforç i la complicitat de tots els meus companys". "Ara estem veient els fruits de la gestió que vam començar fa quatre anys, basats en l’esforç i dedicació de fer gran aquest club, deixant de banda les formes que ens adjudicaven d’estirar més el braç que la màniga", va dir.

Tato es va mostrar content amb la gran època que està vivint el club, atrevint-se a dir que és "la millor en més de 30 anys". "L’èxit passa per consolidar l’estructura esportiva, social i institucional de forma sòlida, en què s’assenti el futur del club a llarg termini, apostant per la joventut i la gent de casa", va aclarir.

Per últim, Sanchis, referint-se a possibles candidatures a l’abril, va dir que "nosaltres treballem poc a poc, de forma constant, tot i les dificultats que hem viscut". Va deixar clar que "l’únic que ens mou és servir al club i no aprofitar-nos d'ell, com ha passat de forma injusta en els últims anys i pot tornar a passar amb candidatures poc clares".


Foto: CD Montcada

L’alcaldessa, María Elene Pérez, també va tenir unes paraules pels invitats al sopar. Va desitjar molts èxits esportius als dos equips, i va expressar a la seva satisfacció per "la gran feina que s’està duent a terme entre el club i l’ajuntament".

2 comentaris:

marram75 ha dit...

"... i pot tornar a passar amb candidatures futures".

Muy "democrático" nuestro presi. Es como decir: votadme a mi que el resto pueden ser corruptos.

Espero que tenga más argumentos...

marram75 ha dit...

"...i pot tornar a passar amb candidatures poc clares".

Vaya, se han cambiado las declaraciones del presi, pero... ¿Cuales fueron sus palabras realmente? ¿Mentía antes el artículo? ¿O lo hace ahora para disimular la pifia?