13 de desembre del 2011

Campanya "Compra, xuta i guanya"


Foto: CD Montcada

Aquest vespre ha estat presentada la campanya "Compra, xuta i guanya" a la sala d’actes de l'Estadi Municipal de la Ferreria. María Elena Pérez, alcaldessa del municipi de Montcada i Reixac, ha acudit a l'acte, juntament amb Marc Rodríguez, Regidor d’Esport; Joan Carles Paredes, Regidor de Promoció, Economia i Ocupació; Judit Mojeda, Regidora de Dona, Igualtat i Medi Ambient; i Eudal Lluis, comerciant de Montcada i Reixac.

Aquest últim ha estat qui ha explicat el funcionament de la promoció "Compra, xuta i guanya". Es tracta d’una iniciativa creada per cinc comerciants del Carrer Clavell, els quals van decidir realitzar una cooperació entre 35 empreses del poble de Montcada i amb l’ajuda del Club Esportiu Montcada per a promoure el comerç i donar a conèixer el futbol al poble.

El funcionament serà el següent: cada comerciant de Montcada i Reixac disposarà d’un nombre determinat d’entrades i, aquestes, seran repartides als clients en funció de la compra que realitzin en el comerç en qüestió (l’objectiu és repartir 100.000 entrades des del gener fins el juny del 2012). Les persones que hagin rebut aquestes entrades podran assistir al partit que juga com a local els diumenges a les 12 h el CD Montcada.

En entrar al camp de futbol, s’haurà d’introduir l’entrada en una urna, ja que durant la primera part del partit es realitzarà un sorteig, i les persones que surtin seleccionades podran llançar un penal cadascuna a la mitja part. En la porteria es col·locarà una lona. Al mig tindrà un gran forat, i un altre a cada escaire. Si s’aconsegueix ficar la pilota al forat del mig, es podrà aconseguir 30 €. Si s’aconsegueix ficar la pilota a una de les dues escaires, podràs guanyar els diners acumulats en el pot (el pot inicial serà de 600 €). Però aquests pot, a cada partit jugat, anirà augmentat, ja que cada comerciant proporcionarà la xifra de 20 € mensualment. L’objectiu és arribar a la xifra de 3.600 €.

El dia previ al partit que jugarà el Montcada com a local, cada comerciant col·locarà una pissarra en la qual mostri el rival dels verd-i-blancs i els diners acumulats en el pot.

Cal insistir que aquesta iniciativa es realitzarà sense cap mena d’ànim de lucre, sinó que es durà a terme per incentivar la demanda en els diversos comerços que hi ha a Montcada i Reixac, i per atraure a la gent al món del futbol.

Per últim, Tato va presentar un nou col·laborador per al CD Montcada, els Supermercats Sorli Discau.