18 de desembre del 2011

Crònica 14ª jornada: Cerdanyola CF 1 - 1 CD Montcada

El Montcada tanca l'any amb un empat en el derbi vallesà davant el Cerdanyola. El partit s'ha disputat aquesta tarda a les 16 h al Camp Municipal La Bòbila. És un camp petit, i això ha perjudicat als montcadencs, que no han pogut desplegar el seu millor joc.

Com és característic en els verd-i-blancs, han estat ells els qui han començat portant les regnes del partit i controlant la pilota. Però en el minut 17, un servei de banda ha estat rematat per Mellado de cap, jugador del Cerdanyola, aconseguint avançar-se en el marcador. D'aquesta manera se situava el 1 a 0 en el marcador.

El Montcada ha continuat controlant el partit, i ha arribat la recompensa cinc minuts després del gol quan, Nacarino, en el minut 23, aconseguia llançar una falta directa al fons de la porteria local, i situava el 1 a 1 en el partit. Quim ha disposat d'un xut abans del descans, que el porter del Cerdanyola ha pogut parar.

En la represa, els locals han estrès l’accelerador, i els verd-i-blancs, gràcies a Plancheria, han aconseguit no concedir cap gol. Tot seguit, el Montcada ha disposat d'una gran ocasió en les botes de Quique Amador, qui ha fallat un mà a mà amb el porter del Cerdanyola.

Durant tot el transcurs del partit, ambdós equips han abusat de la pilotada llarga, ocasionant un joc molt travat. A més, els ànims s'han crispat després de l'expulsió de Quim Solano en el minut 80, per un cop de colze a un jugador del Cerdanyola. Malgrat estar amb un jugador menys, el Montcada ha pogut guanyar el partit, ja que, en el minut 95, Quique Amador ha realitzat una gran jugada personal que ha finalitzat amb una picada per sobre del porter, qui ha aconseguit fer una gran intervenció. A l'acabar aquesta jugada, l'àrbitre ha assenyalat el final del partit.

Amb aquest empat el CD Montcada se situa 10è amb 19 punts, a 6 del descens. La pròxima jornada es disputarà després de les Festes de Nadal, el 8 de gener. Serà a casa, a l'Estadi Municipal de la Ferreria, el diumenge a les 12 h del migdia, davant el UE Vilassar de Mar.