18 de desembre del 2011

Crònica juvenil 12ª jornada: Bisbalenc AT 0 - 3 CD Montcada

Partit a partit, el juvenil del CD Montcada va agafant més confiança. Després de gaudir del pont de la setmana passada, els verd-i-blancs han afrontat el partit contra el Bisbalenc amb força. Així ho han demostrat en el 0 a 3 que han aconseguit a la Bisbal de l'Empordà.

Però, com a qualsevol partit de la Preferent juvenil, no ha estat gens fàcil. Els montcadencs han sortit al terreny de joc sense intensitat i els hi ha costat entrar en l'encontre. El Bisbalenc ha estat igual que el Montcada. I els verd-i-blancs han necessitat vint minuts aproximadament per realitzar les primeres ocasions.

El Montcada ha disposat de quatre jugades clares de gol que no ha materialitzat, fins que en el minut 39', Fernando ha aprofitat una passada de Salas per a marcar el 0 a 1 amb una vaselina. D'aquesta manera s'arribava a la mitja part.

En la represa, el Montcada tenia més el control del partit. I, als deu minuts de començar la segona part, Antonio ha llançat una passada a Fernando, qui, de nou, ha marcat el 0 a 2 de vaselina. A partit d'aquest gol, els montcadencs han abaixat la marxa, i el Bisbalenc s'ha intentat aprofitar mitjançant llançaments llargs als seus homes d'atac. Però els verd-i-blancs s'estaven defensant bé i no concedien cap ocasió als del Baix Empordà.

A falta de vint minuts per la conclusió del partit, Carlos ha realitzat una bona jugada fins la línia de fons per banda esquerra, i ha aconseguit realitzar un centre a Cristian, qui ha marcat el 0 a 3 i sentenciat el partit. L'últim tram del partit ha estat controlat pel Bisbalenc. Mentrestant, el Montcada s'ha defensat correctament fins a la xiulada final.

Gràcies a aquesta victòria, el CD Montcada se situa en 8ª posició en el Grup 2 de la Preferent juvenil. Les pròximes dues setmanes hi haurà descans per les vacances de Nadal. El 7 de gener reprendrà la lliga davant del Vilassar de Dalt CE, a l'Estadi Municipal de la Ferreria, a les 16 h de la tarda.