4 de desembre del 2011

Crònica 13ª jornada: CD Montcada 2 - 2 UE Avià

Aquest matí el Montcada ha empatat davant l'Unió Esportiva Avià. Ha estat el primer empat a l'Estadi Municipal de la Ferreria. L'Avià, per la seva part, ha aconseguit el seu sisè empat fora de casa.

El partit ha començat molt malament pels montcadencs, ja que al minut 6' de partit els visitants han aprofitat una pilota perduda a la frontal de l’àrea per avançar-se en el marcador. D’aquesta manera s’aconseguien posar 0 a 1 en el marcador.El Montcada tenia el control del partit, i mitjançant la possessió intentava arribar a camp contrari. Tot i això, no aconseguien atacar de forma clara la porteria de l'Avià. Els visitant intentaven tallar pilotes dels verd-i-blancs al mig del camp per sortir al contraatac, i més d’una vegada ho han pogut fer. L'Avià exercia una gran pressió als jugadors locals.

A les acaballes de la primera part, el Montcada ha disposat de dos llançaments directes des de la frontal de l’àrea. El segon d’aquests ha estat rematat per Quim Solano a pocs centímetres del pal rival. D’aquesta manera ha acabat la primera meitat.

A la segona part, el Montcada ha continuat tenint la iniciativa mantenint la pilota i ha tingut més ocasions. Ha disposat d’una ocasió clara. Ha estat una passada endarrere que no ha pogut rematar Quim. Però al minut 60', Sergio ha llençat una falta des del mig del camp, i Quim, aixecant-se per sobre del rival, ha aconseguit enviar la pilota al pal llarg del porter, el qual no ha pogut fer res més que veure-la entrar. Això a suposat l' 1 a 1 pel Montcada, i una injecció de moral per poder empatar, ja que, a més, quedaven trenta minuts de la segona part per jugar.

Cinc minuts més tard, una nova centrada a l’àrea ha estat aprofitada de nou per Quim Solano. Els defensors no han pogut refusar de manera correcta la centrada, i Quim, veient la pilota morta, l’ha rematada de a l’escaire de la porteria de l'Avià. El Montcada aconseguia posar-se 2 a 1 en el marcador i remuntar en cinc minuts.

Des d'aquest moment, el Montcada ha intentat marcar el tercer per poder sentenciar, però no ha estat així, tot i que han pogut fer-ho en dues ocasions clares d'Angel i d'Emmanuel. L'Avià també ha pogut marcar l’empat en una jugada embolicada dins de l’àrea que els jugadors verd-i-blancs han pogut refusar.

A partir dels últims deu minuts els papers s’han capgirat, ja que els visitants han començat a portar les regnes del partit i, en canvi, el Montcada intentava prendre pilotes i sortir al contraatac. Però ja en el minut 89' de partit, l’àrbitre ha assenyalat una falta a la frontal de l’àrea del Montcada. L'Avià ha fet una bona centrada que ha estat aprofitada per marcar el 2 a 2 que feia l’empat final del partit.

Amb aquest resultat el Montcada es manté novè amb 18 punts al grup 1 de la Primera Catalana. L'Avià baixa una posició respecte la setmana passada, i es col·loca setè amb 21 punts, a l’espera del que faci avui el San Lorenzo davant el Cerdanyola. Precisament, el Cerdanyola rebrà el pròxim 18 de desembre el Montcada, per disputar la 14ª jornada de lliga. El partit serà a les 16 h de la tarda.

*El Montcada ha celebrat la reaparació d'Albert després d'haver-se recuperat d'una lesió de genoll que el va deixar més de sis mesos sense jugar.

Fitxa tècnica:

CD Montcada: Planchería, Sergio (C), Jordi Mir (Emmanuel 63'), Pacheco (Alex 46'), Jose Mª, Marcos, Kike (Carlos 66'), Miguel (Angel 58'), Quim Solano, Nacarino (Albert 84'), Norbert, Diego, Aitor.

Entrenador: Iván Rodríguez.

UE Avià: Aleix, Pol, Planas (Alex 52'), Miguel, Cortizo, Revilla, Salla (Garci 58'), Soler, Raul (C) (Miki Lopez 66'), Viladomat, Riki (Miki Noguera 83'), Dani, Guijarro.

Entrenador: Joan Prat

Targetes grogues: Jordi Mir (32'), Sergio (41'), Pacheco (45'), Angel (67'), Quim Solano (73'), Carlos Prieto (88') // Miguel (25'), Planas (39'), Viladomant (87'), Miki Lopez (89').

Targetes vermelles: Joan Prat.

Gols: 0-1 (Viladomat (6'), 1-1 Quim Solano (60'), Quim Solano (65'), Revilla (88').

Àrbitre: Barceló Prats.

Incidències: partit corresponent a la tretzena jornada de lliga, disputat a l'Estadi Municipal de la Ferreria i davant 300 espectadors.