3 de desembre del 2011

Crònica juvenil 11ª jornada: CD Montcada 3 - 0 Juventus AC

Segona victòria consecutiva del juvenil del CD Montcada que s'allunya una mica més de la zona baixa de la classificació. Els verd-i-blancs han guanyat el Juventus per 3 a 0, després de guanyar la setmana passada a casa del Farners per 2 a 4.

A l'inici del partit el control el tenia el Juventus, que mitjançant possessions llargues intentava crear ocasions. Han estat ells els que han tingut les primeres ocasions, però cap d'elles ha estat aprofitada per avançar-los en el marcador. Mentrestant, el Montcada intentava prendre pilotes al mig del camp i aprofitar els contraatacs per fer gol.

I així ha estat, ja que en una de les possessions dels visitant, els montcadencs han robat una pilota al centre del camp, i una passada llarga cap a Fernando, el qual, davant del porter, ha aprofitat per cedir la pilota cap a Ferran, que només ha tingut que empènyer la pilota cap a la xarxa. Amb aquest gol al minut 28 el Montcada es posava 1 a 0 en el partit.

La primera part ha continuat amb la mateixa dinàmica i el Juventus ha pogut avançar-se a causa d’una planxa dins de l’àrea que ha estat assenyalada com a falta. Però l’equip visitant no l’ha aprofitat. A les acaballes del partit, el Juventus ha disposat d’una molt bona ocasió de córner, en la qual hi ha hagut tres remats a porteria, però no han servit per empatar el partit. El resultat ha estat el mateix al finalitzar la primera meitat.

A la segona part, el Juventus ha continuat amb el ritme de partit, i seguia amb les seves possessions llargues. Mentrestant, el Montcada intentava sortir al contraatac aprofitant pèrdues dels rivals al mig del camp. Però no ha estat fins al minut 58 quan, Simon, després d'una centrada de córner, ha aconseguit rematar a gol un rebuig dins de l'àrea. El Montcada, d’aquesta manera, s’aconseguia posar 2 a 0 en el marcador.

Tot i aconseguir el segon gol, el partit ha continuat en la mateixa línia. Però en el minut 61 de partit, hi ha hagut dues expulsions, una per cada equip, a causa d’agressions. A partit d’aquesta incidència, el partit ha estat més dur que al principi. Deu minuts més tard, ha estat un jugador del Juventus el que ha estat expulsat per una plantxa a l'altura de la panxa a un jugador del Montcada.

Les possessions del Juventus cada cop eren més llargues, però no aconseguien apropar-se a porteria. Al minut 73, una passada llarga cap a David ha estat aprofitada per aconseguir el 3 a 0 i la sentència. Al rebre la pilota, David ha continuat cap a porteria i, davant del porter, ha fet un retall i ha xutat amb la cama esquerra a la xarxa rival.

El resultat ja estava decidit, però quan estava a punt de finalitzar el partit, una entrada al porter del Juventus ha estat interpretada com a targeta vermella, deixant el partit amb dos expulsions per ambdós equips. Dos minuts més tard l’àrbitre ha assenyalat el final del partit.

El resultat deixa al Montcada novè amb 14 punts al grup 2 de la preferent juvenil. La setmana que ve els montcadencs descansen, i no serà fins el dia 18 d’aquest mes que es disputarà el pròxim partit contra Bisbalenc AT.