24 de novembre del 2011

Prèvia 12ª jornada: UE Figueres - CD Montcada


Aquest diumenge 24 de novembre el Montcada disputarà el partit corresponent a la dotzena jornada de lliga. Els montcadens tindran que desplaçar-se a la capital de la comarca de l'Alt Empordà per enfrontar-se a la Unió Esportiva Figueres.

Els homes dirigits per Iván Rodríguez afrontaran el partit amb optimisme gràcies a la gran victòria aconseguida la setmana passada contra el Club Esportiu Premià per quatre gols a zero. Aquesta victòria situà als verds en la novena posició del grup 1 de la Primera Catalana amb disset punts. Pel que fa al Figueres, la setmana passada va aconseguir una important victòria (2-5) a casa del San Lorenzo, quart classificat. Aquest triomf va situar al Figueres en la tercera posició empatat a punts (20) amb el San Lorenzo, i amb tres punts més que el Montcada. Per tant, el fet de sumar els tres punts a Figueres és molt important pel Montcada per a poder afermar-se a la zona alta de la classificació.

Com ja hem dit abans, el partit es disputarà aquest diumenge 27 de novembre a l'Estadi Municipal de Vilatenim i l'arbitrarà Gutierrez Herraiz.